Prireditev za starše v Stročji vasi

Tudi letos so ob materinskem dnevu pripravili prireditev za starše

Prlekija-on.net, sreda, 27. marec 2019 ob 08:16
Prireditev za starše v Stročji vasi

Prireditev za starše v Stročji vasi

Kot že vsako leto doslej, smo tudi letos, ob materinskem dnevu, pripravili prireditev za starše. V telovadnici Osnovne šole Stročja vas, so se predstavili vsi otroci vrtca. Po uvodni besedi ravnateljice, so se staršem predstavili najmlajši otroci. Zaplesali so ob veselih pesmicah.

Otroci, ki obiskujejo Interesno dejavnost angleščino so nam zapeli dve pesmici. Ples z baloni nam je prikazala skupina starosti 2 - 3 let. Kako je piščanček Pik iskal svojo mamo, je zaigrala skupina 3 - 4 letnih otrok. Kdo je polizal ves med v zgodbi Mojca Pokrajculja, pa so s plesom pokazali 4 - 5 letni otroci. Najstarejša skupina vrtca se je predstavila z dramatizacijo Muca Copatarica.

Ob koncu prireditve je vodja vrtca povabila starše k izhodu, kjer so jih pričakali otroci z darili, nato je sledila še pogostitev in sproščen klepet v jedilnici Osnovne šole.

Zapisala:
Mateja Polak



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši