OZ RK Ljutomer potrdil smernice in cilje za nadaljnje delo v letu 2019

Silva Duh je podelila tudi naziv častne članice RKS - OZ Ljutomer dolgoletni članici in nekdanji predsednici, Veri Bogdan iz Ljutomera ter se ji zahvalila za njeno dosedanje požrtvovalno delo

Benjamin Vučko, sobota, 30. marec 2019 ob 10:04
Naziv častne članice RKS - OZ Ljutomer je prejela Vera Bogdan

Naziv častne članice RKS - OZ Ljutomer je prejela Vera Bogdan

V petek, 29. marca, so se člani RKS - Območnega združenja Rdečega križa Ljutomer (RKS - OZ Ljutomer) udeležili rednega letnega zbora, ki je potekal na sedežu organizacije v Ljutomeru. Rednega zbora so se udeležili predsednica RKS - OZ Ljutomer Silva Duh, predsedniki Krajevnih organizacij RK ali njihovi zastopniki, vabljeni člani organov RKS, sekretarka RKS - OZ Ljutomer, vabljeni župani občin Ljutomer, Križevci, Veržej in Razkrižje pa so bili zadržani in so se opravičili.

Po uvodnem pozdravu predsednice in sprejemu poslovnika ter izvolitvi organov skupščine so prisotni podali poročila o delu RKS - OZ Ljutomer v letu 2018, sledila so poročila posameznih odborov in komisij. V konstruktivni in strpni razpravi so poročila pregledali in potrdili, hkrati pa potrdili tudi smernice in cilje za nadaljnje delo v letu 2019.

Proti koncu zbora je sledil tudi slavnostni trenutek, ko je predsednica RKS - OZ Ljutomer Silva Duh podelila naziv častne članice RKS - OZ Ljutomer dolgoletni članici in nekdanji predsednici, Veri Bogdan iz Ljutomera ter se ji zahvalila za njeno dosedanje požrtvovalno delo.

Po zaključku uradnega dela sta sledila še krajše druženje in klepet med udeleženci.



Več v Kultura in izobraževanje