V Ljutomeru poteka finalni turnir PKL

Turnir se odvija od 10. ure naprej, ob 20. uri sledi finale

Prlekija-on.net, sobota, 30. marec 2019 ob 13:30
KD Ljutomer - ŠD Murska Sobota

KD Ljutomer - ŠD Murska Sobota

V soboto, 30. marca, v ŠIC Ljutomer poteka finalni turnir Radenska Naturelle Pomurske košarkarske lige, kjer se merijo najboljše rekreativne košarkarske ekipe za naslov pomurskega prvaka v košarki. Na sporedu so tako polfinalne tekme, kot tudi tekmi za 5. in 3. mesto ter finale.

Neposredno uvrščeni v polfinale sta ekipi KK Beltinci in Košarkarsko društvo Ljutomer, z dobrimi predstavami v razigravanju pa so si nastopanje v zaključnih bojih zagotovili ŠD Murska Sobota in Košarkarski klub Ljutomer. KK Lindau Lendava in ŠD Tropicano Bistrica se bosta pomerili na tekmi za peto mesto.

Na finalnem turnirju bo poskrbljeno tudi za spremljevalni program: znova bodo zaplesale plesalke Plesna Šola Urška Pomurje, med tekmami PKL se bodo predstavili mladi upi in veterani KK Ljutomer, organiziran je srečelov, ne bo manjkal niti kasač Tinko.

Razpored tekem finalnega turnirja je sledeč:
10.00 prva polfinalna tekma: KK Beltinci : Košarkarski klub Ljutomer
12.00 druga polfinalna tekma: Košarkarsko društvo Ljutomer : ŠD Murska Sobota
13.40, 14.30 revijalne tekme KK Ljutomer
16.00 tekma za 5. mesto PKL: KK Lindau Lendava : ŠD Tropicano Bistrica
18.00 tekma za 3. mesto PKL
20.00 Finale PKL

Dobre košarke in zabave ne bo manjkalo, vstopnine ni. Vabljeni!

Več sledi v nedeljo.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport