Skupina Eklips predstavlja novo pesem in videospot

Izdali so svežo skladbo z naslovom Brez srca s podporo videospota

Prlekija-on.net, četrtek, 4. april 2019 ob 13:18
Eklips

Eklips

Rock skupina Eklips je izdala svežo skladbo z naslovom Brez srca s podporo videospota, ki je nastajal v zadnjih tednih. Sandi Koren, Blaž Koren in Vladimir Petovari, ki so člani te zasedbe, pravijo, da ima skladba pridih temačnega sporočila in že sama melodija kitice in kitarski rif prinašata to temačnost.

Leta 2016 so izdali svoj prvi album poimenovan Iz oči v oči, ki so ga promovirali po koncertih zadnja tri leta, sedaj pa je čas za novo obdobje in to napoveduje ta skladba Brez srca.

Člani skupine pravijo, da so veseli tega, da so pri tem izdelku, kar se tiče glasbenega dela aktivno sodelovali vsi trije in vsak je izlil nekaj sebe v to, da vse skupaj sedaj zveni tako in da je tudi sam aranžma postavljen od energije vseh treh.

Tako kot celoten prvi album je tudi to skladbo posnel in zmiksal Peter Ošlaj, za mastering pa je tokrat poskrbel Dejan Radičevič, ki je poznam predvsem, kot producent Siddharte zadnja leta.

Za glavno palico pri videospotu je poskrbel Teodor Žalik iz Turnišča, ki je tako naredil svoj prvi glasbeni videospot in po besedah članov skupine se je odrezal zelo dobro.

Letos načrtujejo nekaj koncertov po raznih festivalih in moto srečanjih, je pa v nastajanju tudi nekaj dogovorov o klubski mini turneji, med drugim se bodo ustavili tudi v legendarnem Orto baru v Ljubljani meseca junija.

Pesmi lahko prisluhnete spodaj.



Več v Glasba in film