V sezoni 2018/2019 dosegli, kar so načrtovali

Člani in simpatizerji KMN Tomaž ŠIC bar so se zbrali na 25. občnem zboru kluba

Ivan Trunk, nedelja, 14. april 2019 ob 09:03
Občni zbor KMN Tomaž ŠIC bar

Občni zbor KMN Tomaž ŠIC bar

V soboto, 6. aprila, so se člani in simpatizerji Kluba Malega Nogometa (KMN) Tomaž ŠIC bar v gostišču Ozmec pri Svetem Tomažu zbrali na 25. občnem zboru kluba. Zbrane je najprej pozdravil Mitja Novak predsednik KMN Tomaž ŠIC bar, nato je sledila izvolitev organov občnega zbora, ki ga je vodil Miha Magdič, nato je sledilo branje poročil.

Mitja Novak predsednik KMN Tomaž ŠIC bar je v poročilu za leto 2018 povedal naslednje: članska ekipa je v drugi Futsal ligi končala sezono 2017/2018 na tretjem mestu, ekipa U-15 pa v četrtfinalu Slovenske lige, meseca maja so za člane in simpatizerje organizirali izlet v Prekmurje, ob občinskem prazniku občine Sveti Tomaž so pomagali pri organizaciji športne sobote, tu so organizirali nogometni turnir, turnir v odbojki in pogostili goste ob Slakovem večeru. V mesecu avgustu so organizirali veteranski turnir in turnir v odbojki na mivki, konec avgusta pa so se začele priprave za tekmovanje v 2. Futsal ligi. V začetku šolskega leta so v šoli Sv. Tomaž organizirali krožek KMN Tomaž, ki ga vodi Franc Kamenšak in v sezoni 2018/2019 so člani osvojili prvo mesto v 2. Futsal ligi in se direktno uvrstili v 1. Futsal ligo.

Finančno poročilo je pripravil blagajnik Jože Novak, poročilo nadzornega odbora je pripravil Marko Vajda in poročilo verifikacijske komisije je pripravil Jernej Krajnc. Bojan Cunk glavni trener članske ekipe je v poročilu povedal naslednje: sezona 2018/2019 je bila zelo dobra saj so dosegli, kar so načrtovali. Ker je v tej sezoni prenehalo igrati 8 igralcev, štirje igralci so poškodovani in trenutno ne morejo igrati in sta iz stare ekipe ostala 2 igralca je nujno posodobiti ekipo z novimi igralci, to so že naredili v sezoni 2018/2019. Za sezono 2019/2020, ko nastopajo v 1. ligi, se je potrebno pogovoriti z vsemi igralci, ki so igrali do sedaj, če imajo še namen igrati v novi sezoni. Dobro bi bilo v ekipo pripeljati še kakšnega novega igralca in ekipo je potrebno okrepiti še s kakšnim dodatnim vratarjem.

Pri besedi gostov so zbrane pozdravili in jim spregovorili nekaj besed: Mirko Cvetko župan občine Sveti Tomaž, Matej Vrbančič glavni sponzor kluba, Janez Obran iz PGD Pršetinci, predstavnik MNK Kolarovec in Boris Štuhec iz Tomos kluba.



Več v Šport