Zelemenjava prvič na Razkrižju

Organizatorji in obiskovalci so si lahko ponujali ali izmenjevali sadike in semena zelenjave, sadja in cvetja, domače dobrote in drugo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. april 2019 ob 13:55
Zelemenjava na Razkrižju

Zelemenjava na Razkrižju

V soboto, 13. aprila, je bila Zelemenjava prvič na Razkrižju. Organizirale so jo Ivanka, Martina in Marija. V Občini Razkrižje so dogodek vključili k aktivnostim v okviru projekta Zdrav način življenja za vse, s katerim želijo prispevati k bolj zdravemu načinu življenja ruralnega prebivalstva, kar želijo doseči preko dviga ozaveščenosti in z zagotavljanjem praktičnih veščin.

Pred Domom kulture Razkrižje je bila postavljena stojnica na kateri so organizatorji in obiskovalci lahko ponujali ali izmenjevali sadike in semena zelenjave, sadja in cvetja, domače dobrote in drugo. Vsak je imel možnost kaj ponuditi ali pa si kaj le vzeti. Kljub izjemno hladnemu dnevu, je dogodek potekal v prijetnem razpoloženju in več kot odlično uspel.

Dogodka se je udeležilo kar nekaj domačinov, tudi ljudi iz okoliških krajev ter celo drugih krajev po Sloveniji, ki se Zelemenjave radi udeležujejo ter dogodek izkoristijo za spoznavanje novih krajev.



Več v Kultura in izobraževanje