Na območju Ljutomera obravnavali odtujitev denarja in poskus vloma v hišo

V preteklem dnevu so policisti obravnavali tudi samomor

Prlekija-on.net, sobota, 27. april 2019 ob 08:211
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, samomor, sedem povoženj divjadi in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah so bili štirje udeleženci telesno poškodovani. V Podgradu je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik in sopotnica sta utrpela lahki telesni poškodbi. V križišču izven naselja Puconci pa sta v trčenju dveh osebnih avtomobilov prav tako dva udeleženca utrpela lahki telesni poškodbi.

S področja kriminalitete je na območju Ljutomera bila obravnavana odtujitev denarja in poskus vloma v hišo. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina mobitela in tatvina registrske tablice MS DF-765. Na območju Lendave obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila, na območju Gornje Radgone pa goljufija.

Javni red je bil kršen štirikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Murska Sobota.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika