V vrtcu Cezanjevci so izvedli 1. Kolesarski maraton

Vsi udeleženci so pogumno prekolesarili omenjeno razdaljo, najstarejši otroci v celoti samostojno, tudi nekateri mlajši, ostali s pomočjo staršev

Prlekija-on.net, sobota, 25. maj 2019 ob 09:04
1. Kolesarski maraton vrtca Cezanjevci

1. Kolesarski maraton vrtca Cezanjevci

Zbrali smo se pred vrtcem, kjer smo za naše otroke pripravili krajšo zgodbo o konjičku, ki nas je spremljal skozi celoten maraton. S kolesi smo se nato odpravili proti Lukavcem, nadaljevali do Grab in se ustavili na Gajševskem jezeru. Tam nas je čakalo pismo, ki ga je pripravil naš konjiček. Seveda nam je pripravil nekaj nalog, ki smo jih s skupnimi močmi premagali. Nato smo pot nadaljevali proti Branoslavcem in se vrnili pred vrtec. Naenkrat smo zaslišali rezgetanje konjička in skupaj nato poklicali kasača Tinka na katerega smo v naše vrtcu zelo ponosni. Prav on je namreč tisti, ki nam daje motivacijo za gibanje saj tudi on zelo rad teče.

Vse to se je dogajalo v četrtek, 23. 5. 2019, ko nam je vreme bilo naklonjeno. In ob tem moramo zapisati, da smo izjemno ponosni na vse udeležence našega 1. kolesarskega maratona, ki so pogumno prekolesarili omenjeno razdaljo. Najstarejši otroci v celoti samostojno, tudi nekateri mlajši, ostali s pomočjo staršev.

Iskrena hvala vsem, ki so nam pri izvedbi maratona kakorkoli pomagali in nas pri našem delu podprli.

Največji HVALA pa vsem udeležencem našega 1. kolesarskega maratona. IZJEMNI STE BILI!

Prispevek pripravila: Jasna Lipovec
Foto: strokovne delavke vrtca



Več v Najmlajši