Sproščajo se v »kotičku treh src«

ZR Grafika izdelala chill-out kotiček ob 150-letnici Radenske

Prlekija-on.net, sreda, 12. junij 2019 ob 20:33
Chill-out kotiček Radenske

Chill-out kotiček Radenske

Vsi, ki dnevno kupujejo, obiskujejo, ali pa so to le naključni obiskovalci, lahko v Intersparu v Murski Soboti, v trgovskem centru BTC, od začetka letošnjega poletja, občudujejo ter se sproščajo v chill-out (pomiri se ali sprosti se) kotičku Radenska. Pred letošnjim poletjem so se namreč v družbi Radenska d.o.o. odločili, da svojim kupcem ponudijo idiličen chill-out kotiček za sprostitev. Mineralna voda Radenska namreč v letošnjem letu praznuje častitljivih 150 let, saj so prav leta 1869 napolnili prve glinene steklenice z mineralno vodo. V kotičku za počitek kupcem ponujajo udobno namestitev v udobni zofi ob chill-out glasbi z brbotanjem vodnih mehurčkov, ki kupca ob čudovitih vodnih valjih odpeljejo v vodne globine. Slogan letošnjega jubileja Radenske se glasi: Povezujemo srca od leta 1869. In prav od tega leta naprej je kupcem pripravljen še slikovni material, ki krasi zunanjost sprostilnega kotička in si ga lahko ogledajo. Notranji del izpostavitve je prodajno usmerjen. Krasi ga prodajni osemkotni stolp, ki upodablja Zdravilni vrelec iz Radencev s prepoznavnim simbolom na vrhu stolpa - puščico s tremi srci.

Grafični oblikovalec Samo Tanacek iz podjetja FrancFranc d.o.o. iz Murske Sobote, je pripravil tridimenzionalni osnutek, kateri je bil zelo hitro potrjen. Oblikovalec si je namreč zamislil prav takšno podobo, kot je nastala na koncu projekta. Za zahtevna, tehnična dela so v družbi Radenska d.o.o., povabili k sodelovanju grafično podjetje ZR grafika d.o.o. iz Gornje Radgone. V podjetju ZR grafika so izziv sprejeli brez oklevanja, z zadovoljstvom in ponosom. "Z zadovoljstvom in ponosom smo sprejeli njihov izziv, da so nas v družbi Radenska d.o.o., povabili k sodelovanju pri tem projektu. Chill-out kotiček Radenska, ki od začetka letošnjega poletja krasi notranjost Interspara v Murski Soboti vsebuje ogromno elementov kot so denimo les, elektronika, črpalke, LED-luči... Celo celotne valje smo izdelali popolnoma sami, zato je bil za nas ta izziv predvsem velike tehnične narave. A smo se s svojim znanjem ter izkušnjami, projekta lotili strokovno in profesionalno," nam je povedal Aleš Ravnikar iz podjetja ZR grafika d.o.o., Gornja Radgona.

Naj dodamo, da so v radgonskem podjetju ZR grafika v preteklosti ustvarili že celo vrsto zanimivih stvaritev. Med drugim pa so že tudi prejeli mednarodno grafično priznanje na sejmu Fespa v Berlinu, za svojo dovršenost ter natančnost.



Več v Gospodarstvo