V Ljutomeru pripravili prvi ŠPOR(t)HET

Na prireditvi so se udeleženci pomerili v ulični košarki, malem nogometu in rolkanju (skejtanju)

Prlekija-on.net, petek, 19. julij 2019 ob 08:33
1. ŠPOR(t)HET

1. ŠPOR(t)HET

Prleški študentski klub je na novih zunanjih športnih površinah za dvorano Športno izobraževalnega centra v Ljutomeru v nedeljo, 14. julija, pripravil 1. ŠPOR(t)HET. Na prireditvi so se udeleženci pomerili v ulični košarki, malem nogometu in rolkanju (skejtanju).

V ulični košarki se je pomerilo sedem ekip. V velikem finalu je ekipa King Quattro, za katero so igrali Jaka Kovač, Jaka Pečak, Leon Jabec in Rok Vudošek, s 15 : 13 premagala ekipo Kafanci, za katero so nastopili Aljaž Kranjc, Uroš Ivanovič in Timi Pezdiček. Tretje mesto je osvojila ekipa Dudes with balls (Miha Leben, Matej Stanič, Sebastian Holc, Mihec Korpič).

V malem nogometu so nastopile štiri ekipe. Prvo mesto je zasedla ekipa Kapela Ekosen v sestavi Bojan Klemenčič, Urban Senekovič, Simon Krajnc, Marko Senekovič, Tadej Romih in Marcel Vindiš. Drugo mesto je osvojil Šport plus Ljutomer (Nino Novak, Tilen Semenič, Tomaž Podgorelec, Tilen Nemec, Andrej Lotrič, Tomaž Kramar, Nejc Tršovec, Patrick Jelen), tretje mesto pa je pripadlo ekipi ZE ART Ljutomer (Žiga Zelko, Filip Kosi, Jan Kristofič, Žan Cof, Tine Mikl, Patrik Žnidarič, Bastian Feuš, Tristan Lipovec). Najboljši strelec turnirja je bil Bojan Klemenčič, najboljši igralec Filip Kosi, najboljši vratar pa Nejc Tršovec.

Na skate poligonu se je merilo osem tekmovalcev. Zmagal je Tilen Slekovec, drugo mesto je zasedel Tomaž Praunseis, tretje pa Luka Pen. Pokale najboljšim sta podeljevala predsednik Prleškega študenstkega kluba Mario Zuzzi in podžupan Občine Ljutomer Niko Miholič.



Več v Šport