Kavarna Gaš v soboto praznuje prvi rojstni dan

Že dopoldan pripravljajo brezplačne delavnice za otroke s poslikavami obraza, mavričnimi koktejli in pravljičnimi prigrizki, zvečer pa zabavo s skupino Strici iz ozadja

Oglasno sporočilo, četrtek, 8. avgust 2019 ob 18:18
Kavarna Gaš

Kavarna Gaš

Kavarna Gaš iz Ljutomera, to soboto, 10. avgusta, praznuje prvi rojstni dan. Med 9.00 in 12.00 uro pripravljajo brezplačne delavnice za otroke s poslikavami obraza, mavričnimi koktejli in pravljičnimi prigrizki.

Ob 20.30 uri bo nastopila skupina Strici iz ozadja, z dobrimi starimi rock komadi.

Starši, tokrat se boste lahko na pijači čisto odklopili in si odpočili, saj so za otroke pripravili zabavo pod vodstvom animatorke.

Kdo pravi, da so koktejli samo za odrasle? Mi se vsekakor ne strinjamo, zato si bomo skupaj z otroki pripravili svoje posebne mavrične koktejle, za okrasitev kozarcev pa bomo dali domišljiji prosto pot. Pripravili si bomo tudi pravljične prigrizke, ustvarjali bomo, za piko na i pa še si poslikali obraze in se prelevili v mačke, metulje, gusarje, vile...

PROGRAM ZA OTROKE:
- Priprava mavričnih koktejlov
- priprava pravljičnih prigrizkov
- poslikave obrazov
- ustvarjalne delavnice

Naročili smo super vreme, pridite, več nas bo, bolj se bomo zabavali.

Vljudno vabljeni v Kavarno Gaš v Ljutomer, to soboto, da proslavimo prvo leto delovanja v dobri družbi, ob odlični glasbi in prijetnem vzdušju.



Več v Družabno