Ekipi NK Kapela Ekosen IR paneli in KMN Krajna sta se razšli brez zmagovalca

V zanimivi in borbeni tekmi sta se izkazala vratarja obeh ekip

Branko Košti, nedelja, 15. september 2019 ob 07:42
NK Kapela Ekosen IR paneli - KMN Krajna

NK Kapela Ekosen IR paneli - KMN Krajna

V prvi tekmi drugega kroga skupine B lige ENA, sta se v petek,13. septembra, na igrišču pod znamenito okroglo kapelsko kletjo, pomerila NK Kapela Ekosen IR paneli in NK Krajna.

Maloštevilni gledalci so videli zanimivo in borbeno predstavo z mnogimi priložnostmi za zadetke, a sta odlična vratarja Alen Buzeti pri domačinih in Robin Mešiček pri gostih, svoje mreže ohranila nedotaknjene vse do 24. minute, ko je goste v vodstvo popeljal Timotej Vogrinčič. Že v naslednji minuti je mrežo gostov zadel Aleksander Nedižavec in ekipi sta na odmor odšli z neodločenim rezultatom 1:1.

Tudi v drugem polčasu smo gledali borbeno tekmo, v kateri so na trenutke pobudo prevzemali domačini, uspelo jim je zadeti tudi vratnico (enkrat so zadeli vratnico že v prvem polčasu), a so v 42. minuti z drugim zadetkom Timoteja Vogrinčiča znova povedli z 1:2. Za izenačenje na 2:2 je v 46. minuti zadel Nejc Grandošek in s tem rezultatom se je tekma tudi končala.

Ekipi sta nastopili v naslednjih postavah:

NK Kapela Ekosen IR paneli: Alen Buzeti, Viktor Belak, Daniel Frčko, Nejc Grandošek, Aleksander Mulec, Aleksander Nedižavec, Karel Šalamun in Blaž Živko

KMN Krajna: Robin Mesiček, Nejc Benko, Uroš Bodanec, Patrik Bukovec, Nejc Celec, Aleš Hari, Žan Rokav, Timotej Vogrinčič in Timotej Šiftar.



Več v Šport