Vital Fit v tednu športa nudi brezplačne osebne treninge

V Ljutomeru bo Društvo Vital Fit v tednu športa nudilo brezplačne individualne osebne treninge, za vse, ki bi si želeli poskusiti vadbo v fitnesu

Prlekija-on.net, torek, 24. september 2019 ob 07:57
Treningi potekajo pod strokovnim vodstvom diplomirane športne trenerke in osebne trenerke fitnesa Nuše Vukan

Treningi potekajo pod strokovnim vodstvom diplomirane športne trenerke in osebne trenerke fitnesa Nuše Vukan

Evropskemu tednu športa, ki ga po vsej Evropi obeležujemo med 23. in 30. septembrom, se tudi letos pridružuje Slovenija. V Ljutomeru bo Društvo Vital Fit v tednu športa nudilo brezplačne individualne osebne treninge, za vse, ki bi si želeli poskusiti vadbo v fitnesu.

Na Olimpijskem komiteju Slovenije so letos kot osrednjo temo izbrali Šport je zdravje in kot glavno promocijsko kampanjo Evropskega tedna športa oblikovali akcijo s sloganom #BEACTIVE, ki poteka že peto leto.

Projekt je iniciativa Evropske komisije, katere namen je spodbuditi najširši krog prebivalcev k redni telesni dejavnosti, ne le v tednu športa, temveč vse leto. Za organizatorje je glavni izziv nagovoriti tiste, ki se s športom ne ukvarjajo, saj takšne akcije pripomorejo k temu, da število rekreativcev narašča.

V Ljutomeru bo Društvo Vital Fit v tednu športa nudilo brezplačne predstavitvene osebne treninge v ŠIC Fitnesu Ljutomer, za vse, ki bi želeli poskusiti vadbo in si bodo rezervirali svoj termin. Treningi potekajo pod strokovnim vodstvom diplomirane športne trenerke in osebne trenerke fitnesa Nuše Vukan, ki je po študiju velnesa študirala še na Pedagoški fakulteti v Mariboru, smer Športno treniranje in se specializirala na področju fitnesa, kjer je tudi diplomirala z odliko. Med drugim je osebna trenerka in mentorica za bodoče generacije strokovnih delavcev pri FZS (Fitnes Zvezi Slovenije).

Njeno poslanstvo je ozaveščanje o pomenu gibanja za zdravje in približevanje vadbe posamezniku, z namenom izboljšanja kakovosti njegovega življenja in družbe. To počne skozi različne vadbene programe, kot so vadba za izgubo maščobe, preoblikovanje telesa, programi za moč in gibljivost, vadba za zdravo hrbtenico in še mnogo drugih.

Vadbo vedno prilagaja posamezniku, njegovim pomanjkljivostim, ciljem in željam. Na treningu v kombinaciji s klasično fitnes vadbo z lastno težo, prostimi utežmi in trenažerji, vključuje različne rekvizite, kot so elastični in TRX trakovi, žoge ter masažni valji.

Za vse, ki želijo poskusiti kako poteka vadba v fitnesu, vabijo, naj si rezervirajo brezplačni predstavitveni osebni trening v času Evropskega tedna športa na 031 473 053 ali na info@vital-fit.si ali Facebook strani Društvo Vital Fit. Za eno osebo velja en brezplačni trening.



Več v Šport