V bližini naselja Središče ob Dravi obravnavali samomor

Policisti so v nedeljo v bližini naselja Središče ob Dravi obravnavali samomor z obešanjem

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. september 2019 ob 10:52
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 27. septembra, ob 9:00 uri so bili na kraju kaznivega dejanja tatvine v naselju Veliki Brebrovnik. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s silo telesa skozi vrata vlomil v starejšo nenaseljeno hišo in klet v tej hiši iz notranjosti pa ni odtujil ničesar. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 22:30 uri so v naselju Središče ob Dravi prijeli pet državljanov Afganistana. V času postopka so zaprosili za mednarodno zaščito zato so bili odpeljani v azilni dom.

Državljan Bosne in Hercegovine prevažal sedem državljanov Iraka

V soboto, 28. septembra, ob 5:30 so v naselju Podgorci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

Ob 5:40 uri so v izven naselja Hum pri Ormožu ustavili osebni avtomobil, v katerem je državljan Bosne in Hercegovine prevažal sedem državljanov Iraka, kateri so pred tem ilegalno prestopili državno mejo. Po končanem postopku bodo državljani Iraka vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. Državljan Bosne in Hercegovine pa je bil priveden pred preiskovalnega sodnika, ki je zoper osumljenca odredil pripor.

Ob 7:05 uri so v naselju Žerovinci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

0b 9:15 uri so na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom predali državljana Alžirije, kateri je bil prijet pri ilegalnem prehodu v petek dopoldan.

V nedeljo, 29. septembra, ob 1:50 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Miklavž pri Ormožu, na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirani avtomobil ter odpeljal s kraja. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 2:55 uri sta bila v naselju Gorišnica izsledena dva državljana Maroka, za katera je bilo ugotovljeno, da sta ilegalno prestopila državno mejo na območju naselja Cvetkovci. Osebi so prevzeli v postopek od Policijske postaje Gorišnica ter sta bila po končanem postopku odpeljana v Center za tujce.

Ob 14.30 uri so v bližini naselja Središče ob Dravi obravnavali samomor z obešanjem. Na okrožno državno tožilstvo bodo podali poročilo.

Ob 16.28 uri so prijeli dva državljana Palestine, ki sta nedovoljeno vstopila v Republiko Slovenijo. Po postopku bosta vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Ob 17.47 uri so v Bresnici obravnavali kršitev javnega reda in miru. Storilcu prekrška bo po zbranih obvestilih izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika