5 let portala Prlekija-on.net

20. decembra 2005 je na portalu bila vpisana prva vsebina

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. december 2010 ob 20:1311
5 let portala Prlekija-on.net

5 let portala Prlekija-on.net

Natanko pred petimi leti, 20. decembra 2005, je na portalu bila vpisana prva vsebina, to je bila vsebina O portalu. Danes tako mineva 5 let od nastanka portala Prlekija-on.net, ki je danes najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji. Letos, v petem letu delovanja, ga je obiskalo nekaj manj kot 300.000 obiskovalcev, ki so na strani kliknili 2.800.000 krat. Obisk v zadnjem letu se je povečal za več kot 100%.

Uraden datum začetka portala je sicer 1. januar 2006, a ideja in izvedba je bila izpeljana že nekoliko prej. Portal je neodvisni medij, ki se financira izključno iz oglaševanja in iz lastnih žepov posameznikov, a je kljub temu zelo ažuren in marsikatero novico izveste prvi prav iz naših strani, prisotni pa smo na večini večjih in tudi manjših lokalnih dogodkih od koder poročamo o dogajanju v naši okolici v sliki in besedi.

V letošnjem letu smo spletni verziji dodali tudi tiskano izdajo, Prleške cejtnge. Prav te dni bo izšla že 10. številka mesečnika, ki je brezplačen. Mesečnik je prav tako neodvisen in financiran iz lastnih žepov ustanoviteljev.

Statistika obiska v petem letu delovanja:
Statistika 2010

Obiskovalci so na portal prišli preko iskalnikov z 63.500 ključnimi besedami, 10 najbolj pogostih ključnih besed, ki so obiskovalce pripeljale na naš portal preko iskalnikov pa so:
Ključne besede 2010

V petem letu delovanja je bilo na portal vpisanih preko 650 avtorskih člankov ter dodanih preko 11.000 avtorskih fotografij. Zaradi povečanja vsebine in člankov se bo kmalu prilagodila tudi naslovnica portala, saj bo uveden pregled po rubrikah.

V tem letu smo tudi uspešno sodelovali in še naprej sodelujemo s številnimi podjetji, organizacijami, društvi,  portali, med drugim z LTO Prlekija Ljutomer, Mediaart, KMD Kaemde, TP Vaščanka d.o.o., KTD Festival Ljutomer, JSKD Ljutomer, PGD Ljutomer, Hotel Jeruzalem Ljutomer, Bioterme Mala Nedelja, Hotel aMord Mala Nedelja, Splošna knjižnica Ljutomer, Vrtec Ljutomer, Vrtec Stara Cesta, Vrtec Stročja vas, Vebis hiša d.o.o., Künštni Prleki, VINOrejaKAUČIČ, Polka in Majolka, TV AS, Fotospecialisti.si, Pomurec.com, Radgonainfo.com in številnimi drugimi.

Ob tem se v uredništvu zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k nastajanju portala, prispevali kakšen članek, sliko, komentar, ... Za uspešno pot ste zaslužni prav vsi obiskovalci in registrirani uporabniki portala, saj z nami ustvarjate vsebine in delate ta portal še boljši in bolj zanimiv.

Hvala vsem.

Ob tem lahko tudi vsak dobi majico Prlekija-on.net brezplačno. Na voljo so določeni tipi majic in omejene količine, ki so trenutno na voljo. Majice lahko vidite tukaj. Kontaktirajte nas, in če je majica na zalogi, jo lahko prevzamete osebno v Ljutomeru.


Več v Portal

Portal Prlekija-on.net je star 18 let

Spletni portal Prlekija-on.net je star 18 let

ponedeljek, 1. januar 2024 ob 11:05
Najbolj brane objave v letu 2023

To so najbolj brane objave na Prlekija-on.net v letu 2023

nedelja, 31. december 2023 ob 12:42
Vesele praznike in srečno 2024

Vesele praznike in srečno 2024

nedelja, 24. december 2023 ob 09:49