5 let portala Prlekija-on.net

20. decembra 2005 je na portalu bila vpisana prva vsebina

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. december 2010 ob 20:1311
5 let portala Prlekija-on.net

5 let portala Prlekija-on.net

Natanko pred petimi leti, 20. decembra 2005, je na portalu bila vpisana prva vsebina, to je bila vsebina O portalu. Danes tako mineva 5 let od nastanka portala Prlekija-on.net, ki je danes najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji. Letos, v petem letu delovanja, ga je obiskalo nekaj manj kot 300.000 obiskovalcev, ki so na strani kliknili 2.800.000 krat. Obisk v zadnjem letu se je povečal za več kot 100%.

Uraden datum začetka portala je sicer 1. januar 2006, a ideja in izvedba je bila izpeljana že nekoliko prej. Portal je neodvisni medij, ki se financira izključno iz oglaševanja in iz lastnih žepov posameznikov, a je kljub temu zelo ažuren in marsikatero novico izveste prvi prav iz naših strani, prisotni pa smo na večini večjih in tudi manjših lokalnih dogodkih od koder poročamo o dogajanju v naši okolici v sliki in besedi.

V letošnjem letu smo spletni verziji dodali tudi tiskano izdajo, Prleške cejtnge. Prav te dni bo izšla že 10. številka mesečnika, ki je brezplačen. Mesečnik je prav tako neodvisen in financiran iz lastnih žepov ustanoviteljev.

Statistika obiska v petem letu delovanja:
Statistika 2010

Obiskovalci so na portal prišli preko iskalnikov z 63.500 ključnimi besedami, 10 najbolj pogostih ključnih besed, ki so obiskovalce pripeljale na naš portal preko iskalnikov pa so:
Ključne besede 2010

V petem letu delovanja je bilo na portal vpisanih preko 650 avtorskih člankov ter dodanih preko 11.000 avtorskih fotografij. Zaradi povečanja vsebine in člankov se bo kmalu prilagodila tudi naslovnica portala, saj bo uveden pregled po rubrikah.

V tem letu smo tudi uspešno sodelovali in še naprej sodelujemo s številnimi podjetji, organizacijami, društvi,  portali, med drugim z LTO Prlekija Ljutomer, Mediaart, KMD Kaemde, TP Vaščanka d.o.o., KTD Festival Ljutomer, JSKD Ljutomer, PGD Ljutomer, Hotel Jeruzalem Ljutomer, Bioterme Mala Nedelja, Hotel aMord Mala Nedelja, Splošna knjižnica Ljutomer, Vrtec Ljutomer, Vrtec Stara Cesta, Vrtec Stročja vas, Vebis hiša d.o.o., Künštni Prleki, VINOrejaKAUČIČ, Polka in Majolka, TV AS, Fotospecialisti.si, Pomurec.com, Radgonainfo.com in številnimi drugimi.

Ob tem se v uredništvu zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k nastajanju portala, prispevali kakšen članek, sliko, komentar, ... Za uspešno pot ste zaslužni prav vsi obiskovalci in registrirani uporabniki portala, saj z nami ustvarjate vsebine in delate ta portal še boljši in bolj zanimiv.

Hvala vsem.

Ob tem lahko tudi vsak dobi majico Prlekija-on.net brezplačno. Na voljo so določeni tipi majic in omejene količine, ki so trenutno na voljo. Majice lahko vidite tukaj. Kontaktirajte nas, in če je majica na zalogi, jo lahko prevzamete osebno v Ljutomeru.


misekovi ponedeljek, 20. december 2010 ob 20:58

Čestitam in želim si še veliko let uspešnega sodelovanja.

Jernej ponedeljek, 20. december 2010 ob 21:07

To ja ...želim si ka bomo še več obletnice staof spletnov stran meli!
Hvala, Dejan za tej lepi 5let! Dale tak! To ja

BASTJON ponedeljek, 20. december 2010 ob 21:19

Čestitke Dejan v imenu društva KAEMDE. Ploskač Želimo ti še naprej veliko klikov na tvojo stran in še naprej uspešno sodelovanje.

kosti28 ponedeljek, 20. december 2010 ob 21:55

Dejan, iskrene čestitke in pohvala za vztrajnost. Veliko uspeha in uspešno sodelovanje tudi v bodoče!

KaRmen ponedeljek, 20. december 2010 ob 22:28

Č E S T I T K E !!!
Za vztrajnost, ažurnost, obveščanje ... skratka za odlično opravljeno delo!
Naj ti ne zmanjka idej ter energije, da jih udejanjiš!

Ivek torek, 21. december 2010 ob 07:30

Čestitam za domiselnost in vztrajnost. Spletne strani danes niso več zgolj medij obveščanja in medsedbojnega komuniciranja, temveč postajajo lokalni in globalni dejavnik delovanja civilne pobude. Prepričan sem in želim, da bo tudi v bodoče Prlekija-on plemenitiila svoje poslanstvo moderatorja civilne družbe v Prlekiji in širše. Obiskovalce pozivam naj se registrirajo, članom, ki to niso naj bodo bolj aktivni in piscem naj imajo pred sabo pomembnost in moč civilne pobude, kot korektorja družbenih dogajanj.

Dejan, kar tako naprej, pa bo poslanstvo udejanjeno .

MILAN torek, 21. december 2010 ob 08:05

Vuuhuu kak je to minolo? Če je stvor dobra gre cejt joko hitro mimo.
Dejan kapo dol, moš dobre ideje pa joko veko volo.Takši kak si bodi dale z veseljon ti bomo pomogali. Ob prvi priliki pa nazdravili.
" Božič naj bo radosten,novo leto polno drobnih zadovoljstev.Tebe in tevoje najbližje pa naj razveseli vsak dan.
KÜNŠTNI PRLEKI in Milan Belec z družino

TUNČEK torek, 21. december 2010 ob 13:41

Jas sen še ne eno leto polek, zato cele zgodovine portola ne poznan dobro. Ven samo to, da mi je portol f toten cajti opet približa mojo Prlekijo. Tüdi narečje skos bole obvlodan - mislin na tisto, ke sen pozoba. Pret sen meja možnost gučati po našen 3 do 4 krot na leto, gda sen pač priša domu, zej pa lehko to naprovin fsoki den.
Tüdi dosta več tistega , ke se tan dogoja zven s portola, pa še Prleške cajtnge dobin. Več je skoro ne možno.

Portol je zanimivo oblikovoni, vsebüvle sigurno daleč več stvari kak kerikoli portol f Sloveniji. Najbrš je tüdi edini na keren se komunicera v pristnen dialekti, ne pa f kakši slengofski spakedraščini kak na marsikeren portoli.

Človik se tüdi čüdi, kak zmore ena pešica lidi obvladovati takšen šüroki portol !?
Najvekša zasluga gre seveda Dejani, ke fsefküp kreira in nas fse drüge prenoša.

Tüdi jas bi se fsen zahvola s kerimi lehko komuniceran in bi portoli zaželeja še dostakrot po 5 let !!!

kremenko torek, 21. december 2010 ob 16:12

čestitke Nasmeh

Dejan torek, 21. december 2010 ob 17:28

Hvala vsen za čestitke. Mo še se dale trüdja, ka de tak pa še bojše Pomežik

MILAN torek, 21. december 2010 ob 19:42

Mislec samo ka de to resen vačik de veki rukvejs

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Portal

Prlekija-on.net na Prleškem sejmu

Obiščite nas na Prleškem sejmu

četrtek, 1. avgust 2019 ob 20:44