Naslova za Lendavčane in Radgončanke

Pomurski upokojenci in invalidi balinali za Pokal Gornje Radgone 2019

Prlekija-on.net, sobota, 5. oktober 2019 ob 08:45
Pokal Gornje Radgone 2019 v balinanju

Pokal Gornje Radgone 2019 v balinanju

V okviru praznovanja 24. občinskega praznika občine Gornja Radgona, je Društvo upokojencev Gornja Radgona priredilo zanimivo tekmovanje v balinanju invalidov in upokojencev Pomurja za Pokal občine Gornja Radgona 2019. Po lepem in prijetnem vremenu se je zanimivega tekmovanja, na lepem balinišču pri Domu starejših občanov Gornja Radgona, na Tratah, udeležilo šest ženskih in pet moških ekip, vse od Lendave, čez Mursko Soboto do Gornje Radgone. Pred tekmovanjem so udeležence in udeleženke pozdravila predsednica DU Gornja Radgona, Inge Ivanek, ki je na koncu podelila tudi pokale in priznanja najboljšim. S svojo navzočnostjo pa so udeležence tekmovanja in spremljevalce, blizu stotnija jih je bila, počastili tudi župan občine Gornja Radgona, Stanislav Rojko, predsednica Pomurske pokrajinske zveze društev upokojencev Murska Sobota, Viola Bertalanič in direktor DSO Gornja Radgona, mag. Marjan Žula.

Ko gre za samo tekmovanje, so se vsi posamezniki borili po najboljših lastnih zmožnostih, največ uspeha pa so imeli člani ekipe Društva upokojencev (DU) Lendava, med ženskami pa so najboljše bile članice ekipe Medobčinskega društva invalidov (MDI) Gornja Radgona.

Končni vrstni red, moški: 1. DU Lendava, 2. DU Bodonci - Brezovci - Zenkovci, 3. MDI Gornja Radgona, 4. DU Gornja Radgona, 5. DU Bakovci.

Končni vrstni red, ženske: 1. MDI Gornja Radgona, 2. DU Lendava, 3. DU Bakovci, 4. DU Gornja Radgona, 5. DU Bodonci - Brezovci - Zenkovci, 6. DU Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.