Policisti ponovno obravnavali poškodovanje dveh kombajnov

Kot že v večih prejšnjih primerih, je neznani storilec na steblo koruze navezal nerjavečo palico, ki je med žetvijo koruze poškodovala kombajn

Prlekija-on.net, nedelja, 6. oktober 2019 ob 08:17
Neznanec v koruzo nastavlja nerjaveče predmete

Neznanec v koruzo nastavlja nerjaveče predmete

V preteklih štirindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru, pridržali dve osebi, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 10.35 uri je voznik osebnega avtomobila izven naselja Gomila, zaradi nepravilne smeri vožnje, zapeljal izven vozišča in trčil v drevo. Pri tem se je lahko telesno poškodoval. Škode na avtomobilu je za 1.000 EVR.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo pri spletni prodaji in preprečitev uradnega dejanja, lendavski pa tatvino goriva na bencinskem servisu. Radgonski policisti pa so v dveh primerih, na njivah v okolici Lomanoš obravnavali poškodovanje kombajnov. Kot že v večih prejšnjih primerih, je neznani storilec na steblo koruze navezal nerjavečo palico, ki je med žetvijo koruze poškodovala kombajn. To je že vsaj petnajsti primer podobnega dejanja v zadnjem mesecu.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov.

Na območju celotne države poteka akcija za večjo varnost peščev. Zaradi tega vozniki poskrbite, da boste med vožnjo še posebej previdni do najbolj ranljive skupine udeležencev v cestnem prometu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika