17 osebam izrekli ukrep prepovedi udeležbe na športnih prireditvah za čas dveh let

V neposredni bližini športnega stadiona so policisti obravnavali množično kršitev javnega reda, kjer je prišlo do pretepa med navijaškima skupinama

Prlekija-on.net, petek, 11. oktober 2019 ob 12:55
Ukrep je bil izrečen 10 gostujočim navijačem in 7 navijačem domačega kluba

Ukrep je bil izrečen 10 gostujočim navijačem in 7 navijačem domačega kluba

Poročali smo že o množični kršitvi javnega reda in miru na nogometni tekmi v Lendavi. Iz PU Murska Sobota so sedaj poslali informacijo o ukrepih, ki so bili izvedeni. V Športnem parku v Lendavi je bila v soboto, 21. septembra, odigrana nogometna tekma 2. SNL, med domačo NK Nafta 1903 in gostujočo ekipo NK Rogaška. Ob pričetku nogometne tekme, so policisti Policijske postaje Lendava v neposredni bližini športnega stadiona obravnavali množično kršitev javnega reda, kjer je prišlo do pretepa med navijaškima skupinama.

Po zbranih obvestilih so policisti 17 osebam izrekli ukrep prepovedi udeležbe na športnih prireditvah za čas dveh let. Ukrep je bil izrečen 10 gostujočim navijačem in 7 navijačem domačega kluba. Prav tako policisti zbirajo obvestila v zvezi suma storitve kaznivih dejanj nasilništva in kaznivega dejanja sodelovanja v skupini, ki stori kaznivo dejanje.



Več v Črna kronika