Visoka zmaga in prve točke za ŠD Arko Ključarovci

Kar enajst žog je končalo v mreži NK Kapela Ekosen IR paneli

Branko Košti, petek, 11. oktober 2019 ob 17:29
ŠD Arko Ključarovci - NK Kapela Ekosen IR paneli

ŠD Arko Ključarovci - NK Kapela Ekosen IR paneli

V sredo, 9 .oktobra, je bila v Ključarovcih odigrana zaostala tekma 1. kroga Prve slovenske lige v malem nogometu na travi Liga ENA – skupina B. Prvaki pretekle sezone, ŠD Arko Ključarovci, ki v tej sezoni še niso osvojili točke, so gostili vodilno ekipo skupine B NK Kapela Ekosen IR paneli.

Domačini so tekmo začeli zelo odločno in močno pritisnili na vrata gostov, katerih obramba je vzdržala do 5. minute, ko je njihovo mrežo načel Luka Nemec, v 10. minuti je vodstvo na 2:0 povišal Mario Skuhala, v nadaljevanju je zadel še Alen Brumen in dvakrat Mario Skuhala, tako da so domačini že v 16. minuti vodili s 5:0. Zaključni del polčasa je pripadel gostom, kar dvakrat so zatresli okvir vrat in do konca polčasa dvakrat zadeli – Aleksander Nedižavec v 21. in Filip Vinter v 25. minuti za rezultat polčasa 5:2.

Drugi polčas so spet bolje začeli domačini in z goloma Nemca v 30. in Mihe Kušnika v 32. minuti povedli s 72. Na 7:3 je v 35. minuti znižal Denis Karoli, v zadnji četrtini tekme pa so domačini zadel še štirikrat (Skuhala in Tomaž Podgorelec po enkrat in Brumen dvakrat) za visoko zmago 11:3.

ŠD Arko Ključarovci - NK Kapela Ekosen IR paneli 11:3 (5:2)

Strelci:

ŠD Arko Ključarovci: Mario Skuhala 4, Alen Brumen 3, Luka Nemec 2, Miha Kušnik 1 in Tomaž Podgorelec 1

NK Kapela Ekosen IR paneli: Denis Karoli 1, Aleksander Nedižavec 1 in Filip Vinter 1



Več v Šport