Dobro obiskano srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Županja in predsednik KS sta simbolično obdarila najstarejšo udeleženko Andrejo Horvat in najstarejšega udeleženca Franca Zemljiča ter Franca Belšaka, ki je rojstni dan praznoval pred nekaj dnevi

Branko Košti, sobota, 12. oktober 2019 ob 18:301
Srečanje starejših KS Mala Nedelja

Srečanje starejših KS Mala Nedelja

Občina Ljutomer je v sodelovanju s KS Mala Nedelja in KO RK Mala Nedelja, v soboto, 12. oktobra, pripravila vsakoletno srečanje krajanov krajevne skupnosti, starih sedemdeset in več let. Dobro obiskano druženje v Gostilni Slekovec je potrdilo potrebo starejših, da se srečujejo, družijo, pogovorijo in tudi poveselijo.

Prijeten uvod v srečanje so pripravili mladi kitaristi Tim Žerdin, Larisa Kšela in Tomi Miklič, učenci 3. razreda OŠ Mala Nedelja s svojo razredničarko Andrejo Wolf. Zbrane je predsednik KS Mala Nedelja Boštjan Žerdin, med drugim spomnil, da so tudi v jeseni življenja svetli trenutki in jim zaželel, naj tudi njim sije takšno sonce, kot sije zunaj na ta krasen jesenski dan. Težave naj, kolikor je le mogoče, pozabijo, ostanejo naj le lepi, sončni in srečni trenutki.

Z nagovorom je zbrane počastila tudi županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, ki je poudarila svoja pozitivna opažanja o vse bolj pozitivnem ozračju v krajevni skupnosti. "Trenutki, ki jih doživljamo skupaj, ko si drug drugemu povemo kaj lepega in spodbudnega, ko se družimo, to je neprecenljivo. Res vam čestitam, da ste si vzeli čas danes, da si ga vzamete vsako leto, da se imate fajn, da tudi pridete na prireditve, ki jih pripravijo številna društva in krajevna skupnost, ko Malonedeljčani pokažete, kaj zmorete, kako je treba držati skupaj in se imeti fajn", je povedala županja in zbranim zaželela prijetno druženje v nadaljevanju dneva ter veliko zdravja.

Županja in predsednik KS sta simbolično obdarila najstarejšo udeleženko Andrejo Horvat in najstarejšega udeleženca Franca Zemljiča ter Franca Belšaka, ki je rojstni dan praznoval pred nekaj dnevi.



Več v Družabno