Ekipa TOP-GUN KIRALY odlično nastopila na Slovaškem

S tremi zmagami so na odličnem drugem mestu v skupini za lanskoletnim zmagovalcem EDU Champions lige in zelo blizu prvemu cilju, to je uvrstitve na zaključek tekmovanja v ligi, ki bo od 6. do 13. junija 2020 v Španiji

Prlekija-on.net, sobota, 12. oktober 2019 ob 18:51
Stojijo: Lea Zabavnik, Aleš Zadravec in Petra Klemenčič, čepita Matej Janžekovič in Ludvik Kiraly

Stojijo: Lea Zabavnik, Aleš Zadravec in Petra Klemenčič, čepita Matej Janžekovič in Ludvik Kiraly

V Košicah na Slovaškem je v sezoni 2019/2020 potekal prvi EDU RANG turnir v elektronskem pikadu. Skupaj je nastopilo več kot 300 tekmovalcev na 50 pikado aparatih iz cele Evrope.

V EDU Champions ligi nastopa tudi ekipa iz Grlave TOP-GUN KIRALY. Na prvih srečanjih v skupini, kjer nastopa pet ekip so odigrali v petek kar štiri tekme. Vse ostale ekipe so nastopale že lansko leto v Champions ligi (skupno je uvrščenih 20 ekip).

Ekipa TOP-GUN KIRALY je dosegla naslednje rezultate:
- HOT CHILI DARTERS (Švica) - TOP-GUN KIRALY 3 - 10
- TEAM BRIXIA (Italija) - TOP-GUN KIRALY 2 - 11
- TEAM SODVA (Francija) - TOP-GUN KIRALY 1 - 12
- DABS TEAM 1 (Nemčija, lanskoletni zmagovalci EDU Champions lige) - TOP-GUN KIRALY 9 - 4, poraz

S tremi zmagami so na odličnem drugem mestu v skupini za lanskoletnim zmagovalcem EDU Champions lige in zelo blizu prvemu cilju, to je uvrstitve na zaključek tekmovanja v ligi, ki bo od 6. do 13. junija 2020 v Španiji.

Poudariti velja, da ekipo TOP-GUN KIRALY sestavljajo samo igralci iz športnega društva ŠD Strelec Grlava, večina drugih evropskih klubov pa si najame tuje igralce za mednarodna tekmovanja.

V ekipi v Košicah so nastopali Ludvik Kiraly - Laly, Aleš Zadravec, Matej Janžekovič - Mato, Lea Zabavnik in Petra Klemenčič.



Več v Šport