Je pri napadu v parku dejansko šlo za poskus umora?

Oglasil se je partner brutalno pretepenega Reneja, ki so ga prejšnji konec tedna napadli v soboškem parku

Prlekija-on.net, nedelja, 13. oktober 2019 ob 08:52
Reneja so brutalno pretepli v soboškem parku

Reneja so brutalno pretepli v soboškem parku

Prejšnji konec tedna se je v Murski Soboti zgodil napad na LGBT aktivista, Lendavčana Reneja Žuniča, ki so ga brutalno pretepli v soboškem parku. Pretepeni je partner zvezdnika resničnostnega šova Bar Nejca Reka, ki se je sedaj oglasil na družbenem omrežju in potrdil, da se Rene zdravi v UKC Maribor.

"Čas je, da se oglasim okoli samega dogajanja. Kot že nekateri veste, so mojega partnerja Reneja ponoči iz sobote na nedeljo pretepli in mu s tem zadali hude telesne poškodbe. Poleg polomljenih reber, se za ledvico zdravniki še vedno borijo, saj ne bo nikoli več delovala 100%, če pa jo obdrži, pa bo delovala samo cca. 60 %! Marsikdo od vas misli, da je to šala in da je Rene doma, vendar temu ni tako. Rene je v bolnišnici, kjer se še vedno zdravi. Moram pa reči, da je to sramota, da se to dogaja v naši državi, natančneje v Murski Soboti. Da pa ni nihče ničesar videl, ne slišal? Ne verjamem, da ni bilo takrat blizu nikogar, ki bi dogodek videl! Tistemu, ki je to storil pa sporočam, da ga bomo slej kot prej našli in bo odgovarjal za škodo, ki jo je naredil mojemu partnerju. Dejansko je šlo za poskus umora, saj so Reneju zadali hude telesne poškodbe, zaradi katerih bo imel celo življenje posledice! Nikakor ne bomo pustili, da krivci ostanejo nekaznovani, gremo do konca, proti homofobiji in da dosežemo, da bodo storilci dobili svoje!" je med drugim zapisal Nejc, mnogim znan iz resničnostnega šova Bar ter borec za istospolno usmerjene osebe.

Dragi prijatelji in prijateljice! Čas je, da se oglasim okoli samega dogajanja. Kot že nekateri veste, so mojega...

Objavil/a Nejc Rek dne Sobota, 12. oktober 2019


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika