Naj ribič Društva upokojencev Ljutomer za leto 2019

Tekmovanja se je v petih terminih udeleževalo do petnajst članov, pri izvedbi pa so jim pomagali domače DU Ljutomer in ribiška družina Ljutomer

Prlekija-on.net, petek, 1. november 2019 ob 08:17
Naj ribič DU Ljutomer 2019

Naj ribič DU Ljutomer 2019

Člani Ribiške sekcije so po dejavnosti med najboljšimi pri Društvu upokojencev Ljutomer. V letu 2019 so se izkazali kot organizatorji več tovrstnih srečanj, udeležili pa so se tekmovanj v športnem ribolovu.

Na pobudo članov so letos prvič organizirali tekmovanje »Naj ribič DU Ljutomer 2019«. Tekmovanja se je v petih terminih udeleževalo do petnajst članov, pri izvedbi pa so jim pomagali domače DU Ljutomer in ribiška družina Ljutomer.

Zaključno tekmovanje je potekalo 29. oktobra na ribniku Zvonka Morda v Noršincih, na katerem so razglasili rezultate.

Doseženi so bili naslednji skupni rezultati: prvo mesto Jože Magdič, drugo mesto Ciril Magdič in tretje mesto Franc Košti. Za nagrado so prejeli medalje, skupni zmagovalec pa tudi pokal.

Po prijetnem druženju so sklenili, da bodo tudi prihodnje leto organizirali tako tekmovanje in da bodo nadaljevali z ljubiteljskim ribolovom tudi v prihodnje, saj jih druži status, prijateljstvo in ljubezen do narave z ribolovom.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno