Že veste kam gre beli zajček?

Simona in Matjaž Kosi iz okolice Ormoža sta pred slabimi osmimi leti objavila video z naslovom Kam gre beli zajček?, sedaj pa v novem videu odgovarjata na nekatera vprašanja uporabnikov, ki so se nabrala v teh letih

Prlekija-on.net, petek, 8. november 2019 ob 17:04
Kam gre beli zajček?

Kam gre beli zajček?

Simona in Matjaž Kosi iz okolice Ormoža sta pred slabimi osmimi leti objavila video z naslovom Kam gre beli zajček? Video je takrat nasmejal številno občinstvo, še danes marsikoga nasmeje in ima že preko 770.000 ogledov. V videu fant Matjaž med delom za računalnikom svojo Simono spravlja ob pamet z vprašanjem kam gre beli zajček?

V vseh teh letih so se pod videom nabrali tudi številni komentarji, kjer so se mnogi spraševali, kolikokrat Matjaž v resnici izreče to (nadležno) vprašanje in ali še je par po vsem tem sploh skupaj. Na ta in ostala vprašanja sta sedaj odgovorila kar sama z novim videom, ki sta ga objavila. Med drugim sta tudi razkrila, da sta poročena, kmalu bosta dobila tudi četrtega otroka. Youtube kanalu Misticizem pa sta letos dodala še Facebook stran z enakim imenom.

Če ste medtem že pozabili, kam gre beli zajček, si v spodnjem videu lahko osvežite spomin, ogledate pa si lahko tudi video, kjer odgovarjata na razna vprašanja uporabnikov, ki so se nabrala v teh letih.



Več v Zanimivosti