Na osmem dnevu odprtih vrat ZD Ljutomer predstavili nove pridobitve

Uradno so prevzeli certifikat ISO 9001:2015 ter v uporabo predali reševalno vozilo, biokemični analizator in ultrazvočni aparat

Prlekija-on.net, petek, 29. november 2019 ob 18:28
8. dan odprtih vrat ZD Ljutomer

8. dan odprtih vrat ZD Ljutomer

V petek, 29. novembra, so v Zdravstvenem domu Ljutomer pripravili 8. dan odprtih vrat, kjer so uradno prevzeli certifikat ISO 9001:2015 ter v uporabo predali reševalno vozilo, biokemični analizator in ultrazvočni aparat.

Standard ISO 9001:2015 je zgrajen na načelih vodenja kakovosti, ki jih danes uporabljajo v svetu uspešne organizacije, tako proizvodne kot storitvene. Standard je povzetek dobre poslovne prakse in kot tak v pomoč organizacijam, ki želijo slediti samo najboljšemu.

Prireditev je potekala v predavalnici v prvem nadstropju, vse zbrane pa so med drugim pozdravili in nagovorili direktor ZD Ljutomer, Đorđe Šiškin, dr. dent. med. ter podžupan Občine Ljutomer, Niko Miholič in župan Občine Razkrižje, Stanko Ivanušič. Slednja sta med drugim izpostavila, da je pomembno, da se v javne zavode ne vmešava politika.

Dogodek so obeležili s kratkim kulturnim programom, ogledom novih pridobitev in razstavo slik Višnje Munđer, dr. med., spec. psihiatrije.

Foto: Sara Vinkovič



Več v Gospodarstvo