V Ljutomeru ustavili voznika, ki je prevažal štiri tujce, voznik je nato pobegnil

Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da so v avtomobilu štirje državljani Turčije, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način. Voznik je s kraja pobegnil.

Prlekija-on.net, četrtek, 5. december 2019 ob 06:52
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, šest kršitev javnega reda in miru, prijeli štiri tujce, požar, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali poskus vloma v gasilski dom, tatvino prodajnih artiklov v trgovini, dva primera goljufij, tatvino dreves iz gozda, kaznivo dejanje grožnje in zasegli bankovec za 50 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Murski Soboti je prišlo do požara na stanovanjski hiši. Požar so pogasili soboški gasilci. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je vzrok požara kratki stik na električni napeljavi.

V Ljutomeru so policisti zaustavili osebni avtomobil hrvaških registrskih tablic. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da so v avtomobilu štirje državljani Turčije, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način. Voznik je s kraja pobegnil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika