V fitnesu Ljutomer na nekoga izmed vas čaka nov skuter

Fitnes Ljutomer bo 25. maja podaril nov skuter

Dejan Razlag, četrtek, 6. januar 2011 ob 20:08
Urška Potočnik pri vadbi v fitnesu

Urška Potočnik pri vadbi v fitnesu

V fitnes centru Ljutomer v Športni dvorani ŠIC bodo letos nekoga izmed članic in članov, rednih obiskovalcev bogato nagradili. Nekoga izmed njih bodo namreč 25. maja 2011 izžrebali in mu podarili nov skuter! Ta srečnež ste lahko tudi vi, če boste obiskovali fitnes in vadili, kjer svoje moči za nove zmage nabira tudi judoistka Urška Potočnik, dobitnica bronaste kolajne iz lanskih olimpijskih iger mladih v Singapurju.

Dobitnica olimpijske kolajne in evropska kadetska prvakinja pod budnim očesom svojega trenerja Aleša Vrbančiča namreč v fitnes centru Ljutomer vsak dan pridno vadi po rahli poškodbi gležnja. Nekoga izmed vas pa maja čaka nagrada, nov skuter.

Fitnes center Ljutomer se nahaja v Športno izobraževalnem centru (ŠlC) Ljutomer, Grossmanova 7, zraven gimnazije Ljutomer. Opremljen je z najsodobnejšimi fitnes napravami svetovno znanega proizvajalca PANATTA iz Italije. Prostori so klimatizirani, opremljeni z garderobami in prhami, za vse obiskovalce pa je na razpolago velik parkirni prostor. Primeren je za vse, ki se želite znebiti odvečnih kilogramov, okrepiti svoje telo, povečati mišično maso ali le izboljšati svoje počutje. Na razpolago vam je strokovno usposobljen inštruktor, ki vam bo svetoval pri pravilni in strokovni vadbi. Fitnes je odprt vse dni v tednu. Po končani vadbi pa lahko posedite in se okrepčate v Šic bar cafeju.

Delovni čas
PON - PET
9. - 12. in 15. - 22.
SOB in NED
17. - 21.

Kontakt
Fitnes center Ljutomer
Grossmanova 7
9240 Ljutomer
Tel.: 031 325-874
E-naslov: info@fitnes-ljutomer.si
Splet: www.fitnes-ljutomer.si


Več v Šport