Po ugodnih cenah do zimskošportne opreme

Kupci so pri številnih prodajalcih lahko prišli do rabljene smučarske opreme tako za odrasle kot za otroke

Prlekija-on.net, nedelja, 8. december 2019 ob 09:37
Sejem smučarske opreme v Ljutomeru

Sejem smučarske opreme v Ljutomeru

Smučarska sekcija TVD Partizan Ljutomer, že skoraj 40 let tradicionalno v Ljutomeru pripravlja smučarski sejem zimskošportne opreme. To leto so ga pripravili v nedeljo, 8. decembra v dvorani ŠIC Ljutomer, kjer je ponovno veliko število obiskovalcev lahko po ugodnih cenah prišlo do željene zimske opreme, saj je tudi tokrat bila ponudba zelo pestra.

Že takoj ob 9. uri, se je v dvorani nabralo veliko število kupcev, ki so pri številnih prodajalcih lahko prišli do rabljene smučarske opreme tako za odrasle kot za otroke, od smuči, drsalk, čevljev, čelad, palic ter številne druge zimskošportne opreme. Sejem je potekal do 12. ure.

Ti sejmi so predvsem zanimivi in koristni za družine z otroci, ki smučarsko in drugo opremo, ki je nova načeloma zelo draga, hitro prerastejo. Tudi tokrat so številni otroci za sebe lahko našli pravi kos, ki bo za dostopno ceno koristen za sezono ali dve. Smučarska sezona se je pričela prav v teh dneh, odprlo pa se je tudi drsališče, ki že šesto leto obratuje Ljutomeru. Manjka le še sneg.



Več v Družabno