Zabava, evforija in nostalgija v Ljutomeru: prihajajo Bepop in Grupa Luna

Pripravite transparente, privlecite s podstrešja stare Popstars majice in ne pozabite ponoviti refrenov hitov, kot so Moje sonce, Odpelji me, Lokomotiva, Ne sekiraj se, Zapleši z nami in še mnoge druge.

Prlekija-on.net, nedelja, 8. december 2019 ob 18:58
V Ljutomer prihajajo Bepop in Grupa Luna

V Ljutomer prihajajo Bepop in Grupa Luna

Zabava, evforija in nostalgija. To so prve tri asociacije Tinkare, Alenke in Ane ob omembi turneje Popstars in skupine Bepop. Če ste prvi slovenski veliki televizijski lov na talente, turnejo in evforijo, ki ju je spremljala, doživeli v živo, veste, da je bil to zadnji val zlatih let slovenske pop glasbe. Vsi, ki ste bili takrat še premladi, pa ob trenutnem spogledovanju s pop kulturo 90. in 00. let, gotovo čutite, da se tista evforija ni nikoli zares polegla. Mogoče se je le malo skrila.

Pripravite transparente, privlecite s podstrešja stare Popstars majice in ne pozabite ponoviti refrenov hitov, kot so Moje sonce, Odpelji me, Lokomotiva, Ne sekiraj se, Zapleši z nami in še mnoge druge.

Na ljutomerski oder, pa kot druga skupina nostalgičnega večera prihaja grupa Luna. Skupina katera je v začetku 90ih zaslovela s skladbami Drugarice, Zeleno, Šečeru itd..in pozneje po 00ih nanizala vrsto uspešnic, med njimi dobro poznane Tekila Limun i So, Dupla skorpija, Red Bull...

Večer nostalgije - vrnitev desetletja - Bepop & Grupa Luna, bo v diskoteki Oxygen potekala v soboto, 14. decembra, od 21. ure naprej. Za ogrevanje bodo poskrbeli tudi DJ-ji

Zaradi izjemnega zanimanja priporočamo pravočasen nakup vstopnic. Predprodaja cenejših vstopnic poteka od 9. decembra dalje na vseh Petrolih in Eventimovih prodajnih mestih. Prvih 100 vstopnic po 5 evrov, število vstopnic pa je omejeno!

Za vstop veljajo starostna omejitev zabave. Vstop bo možen le z osebnim dokumentom (veljajo: osebna izkaznica, potni list in vozniško dovoljenje).

Ob rezervaciji mize je obvezen nakup boata. Rezervirane mize je potrebno prevzeti najkasneje do 22:30 ure! Vse dodatne informacije na voljo ma051227099 ali balkan-vibes@outlook.com.

Na zabavi bo na voljo garderoba, vendar v omejenih količinah. Oblačila bo možno prevzeti le s karticami, ki jih boste prejeli ob oddaji. V primeru izgube kartice, bo prevzem oblačil možen naslednji dan po 20:00 uri.

Pri Balkan Vibes-u, Impulse party generation-u & Oxygen Club-u se Vam zahvaljujejo za zvestobo v letu 2019 in Vam želijo veliko party užitkov tudi v prihajajočem letu. Prav tako Vam želijo vesele in mirne praznike v objemu vaših najdražjih in obilico zdravja, ter osebne sreče.

Mi pa vam za dogodek podarjamo 4 vstopnice. Spremljajte nas.

Bepop in grupa Luna



Več v Družabno