Lidl Slovenija v Ormožu odprl novo, 58. trgovino

V Lidlu Ormož šteje ekipa 15 zaposlenih. Nova trgovina ima 1100 kvadratnih metrov prodajne površine, kupcem pa je na voljo široka ponudba več kot 1800 kakovostnih Lidlovih izdelkov. Ob otvoritvi so bili tudi dobrodelni.

Prlekija-on.net, četrtek, 12. december 2019 ob 10:07
Del nove ekipe Lidl Ormož ob predaji ključa

Del nove ekipe Lidl Ormož ob predaji ključa

Lidl Slovenija je v četrtek, 12. decembra, v Ormožu odprl svojo novo trgovino, ki je obenem 58. Lidlova trgovina v Sloveniji. V trgovini je poleg izvrstne ponudbe Lidlovih izdelkov kupcem na voljo tudi kavomat Lidl TO GO z okusno Fairtrade kavo. Ob otvoritvi trgovine so v Lidlu Slovenija tradicionalno predali tudi donacijo, s 500 evrov so podprli Rdeči križ Slovenije, Območno združenje Ormož.

V Lidlu Ormož šteje ekipa 15 zaposlenih. Nova trgovina ima 1100 kvadratnih metrov prodajne površine, kupcem pa je na voljo široka ponudba več kot 1800 kakovostnih Lidlovih izdelkov. Široki nakupovalni prostor in širši hodniki omogočajo lažje nakupovanje, kupci pa se bodo razveselili tudi podaljšanih blagajniških pultov za udobnejši nakup.

Foto: Gradnja trgovine v Ormožu

Na voljo je 135 parkirnih mest, od tega 7 za invalide in 3 za družine, v udobno nakupovanje pa so na voljo tudi invalidski in otroški nakupovalni vozički. Pred trgovino je na voljo prostor za kolesa in pse. Kupci bodo lahko nakup zaključili z okusno kavo Lidl TO GO.

Dobrodelni ob otvoritvi

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet (www.boljsi-svet.si) deluje humanitarno tudi na lokalnem področju. Ob odprtju novih trgovin se tako zahvali lokalni skupnosti in izbrani lokalni organizaciji preda donacijo za pomoč ljudem v stiski. Ob odprtju nove trgovine v Ormožu so Rdečemu križu Slovenija, Območnemu združenju Ormož predali donacijo v višini 500 evrov kot pomoč njihovim socialno ogroženim članom.



Več v Gospodarstvo