Na Božični tržnici tokrat dišalo po palačinkah

Palačinke je na stojnici Lions kluba Ljutomer tradicionalno pekla Milica Makoter, vsi skupaj pa so se družili v duhu prihajajočih praznikov in z dobrodelno noto

Prlekija-on.net, sobota, 14. december 2019 ob 12:39
3. Božična tržnica v Ljutomeru

3. Božična tržnica v Ljutomeru

Na Glavnem trgu v Ljutomeru vse sobote do konca tega leta potekajo Božične tržnice. Tako je bilo tudi to soboto, 14. decembra. Celoletnim najemnikom stojnic na Glavnem trgu, ki so poskrbeli za bogato ponudbo izdelkov in pridelkov, se do konca leta pridružujejo številni zavodi, društva in nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji.

Na 3. Božični tržnici so svoje izdelke med drugim prodajali Kmetija J. A. N. A., TD Branek Branoslavci, Enoteka Ljutomer, Alojz Filipič, ... na svoji božični stojnici pa so se predstavili tudi Lions klub Ljutomer skupaj z Leo klubom Ljutomer, kjer je palačinke tradicionalno pekla Milica Makoter in jih spekla več sto. Na stojnici so se družili v duhu prihajajočih praznikov in z dobrodelno noto.

Tržnice potekajo vsako soboto do konca leta med 9. in 12. uro.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno