Porota v areno poslala dvojčka

Jan in Tilen Klobasa sta prva dvobojevalca arene za vstop v superfinale

Prlekija-on.net, sreda, 18. december 2019 ob 08:16
Jan in Tilen Klobasa sta prva dvobojevalca arene za vstop v superfinale, foto: zaslon POP TV

Jan in Tilen Klobasa sta prva dvobojevalca arene za vstop v superfinale, foto: zaslon POP TV

Šov Kmetija se bliža koncu, pred sobotnim velikim finalom pa je na posestvu vse bolj napeto. Člani porote so namreč izbirali prvega finalista, ki bo moral, kot je povedala voditeljica Natalija Bratkovič, svojo moč preizkusiti v areni finalnega tedna. Bojan je glasoval za dvojčka, Tanja za Reneja, Danijel za dvojčka, s čimer ju je še posebej razjezil. Božidara in Simona sta glasovali za Reneja, Sara pa se je nato odločila za dvojčka, tako da je prišlo do izenačenja. Bojan pa je bil tisti, ki je odločal o prvem dvobojevalcu, in to sta postala dvojčka Jan in Tilen.

A to ne bo edini dvoboj. Prihodnjič bo porota namreč skupaj s finalisti izglasovala njuna nasprotnika, pri čemer bo porota imela skupaj samo en glas. Kot je razložila voditeljica šova: "V trenutku, ko bo znan nasprotnik Jana in Tilna, bosta znana tudi druga finalista, ki se bosta prav tako pomerila za svoje mesto v superfinalu." Nato so se hitro pričela dogovoarjanja, kako taktično izpeljati dvoboje. Vsi bi v areno šli z Marjano, a se ona s tem preveč ni obremenjevala...

Prihodnjič bo tako znano, kdo se bo z dvojčkoma pomeril v areni ter kateri par finalistov se bo boril za drugo mesto v superfinalu.

Finalisti Kmetije
Finalisti Kmetije


Več v Družabno