Zaslužnim prostovoljcem podelili priznanja Rdečega križa Slovenije

Člani Rdečega križa Slovenije - Območnega združenja Ljutomer so se sestali na 3. razširjeni seji

Prlekija-on.net, sobota, 21. december 2019 ob 08:21
3. razširjena seja OZRK Ljutomer

3. razširjena seja OZRK Ljutomer

Člani Rdečega križa Slovenije - Območnega združenja Ljutomer so se sestali v gostilni Kurbos v Noršincih, na 3. razširjeni seji območnega odbora, nadzornega odbora in predsednikov Krajevnih organizacij RK. Na seji so obravnavali dosedanje delo in pripravo plana dela v naslednjem letu. Ob tem pa so se tudi zahvalili s podelitvijo priznanj Rdečega križa Slovenije, za dolgotrajno požrtvovalno delo, svojim prostovoljcem brez katerih svojih programov ne bi tako uspešno vrsto let izvajali.

Priznanja sta v imenu RKS, zaslužnim prostovoljcem podelili podpredsednica Rdečega križa Slovenije, ki je predsednica Območnega združenja RK Ljutomer, Silva Duh in častna članica RKS - OZ Ljutomer Veronika Bogdan.

Na podlagi podanih predlogov Krajevnih organizacij in OO OZ Ljutomer in v skladu s Pravilnikom o podeljevanju priznanj v RKS, je po odobritvi Komisije za priznanja RKS Glavni odbor RKS podelil prostovoljcem RKS-OZ Ljutomer 22 bronastih znakov RKS, 15 srebrnih in en zlati znak RKS. Po svečani podelitvi je sledila skromna pogostitev in druženje.

Vsem prejemnikom priznanj se zahvaljujejo za opravljeno nesebično delo ter jim iskreno čestitajo. Članom, prostovoljcem in krvodajalcem prav tako hvala za njihov prispevek in humana dejanja. Vsem skupaj pa želijo veliko dobrega v novem prihajajočem letu.

Več o prejemnikih priznanj bodo objavili na svoji spletni strani.



Več v Kultura in izobraževanje