Božično tržnico tokrat obiskala Božiček in Dedek Mraz

Nekaj stojnic je sicer tokrat ostalo praznih, hitro pa je dež pregnal še tiste obiskovalce, ki so takrat prišli na trg

Prlekija-on.net, nedelja, 22. december 2019 ob 08:331
4. Božična tržnica v Ljutomeru

4. Božična tržnica v Ljutomeru

Ob sobotah je tudi v letošnjem prazničnem decembru na Glavnem trgu v Ljutomeru živahno, saj tam poteka Božična tržnica. To soboto, 21. decembra, je tako bila že četrta tržnica, na kateri so društva in drugi ponudniki poskrbeli za bogato ponudbo izdelkov in pridelkov. Poleg celoletnih ponudnikov, ki redno sodelujejo na tržnici na trgu, so se jim to soboto med 9. in 12. uro pridružili Klub prleških babic, Turistično društvo Cven, Kmetija J. A. N. A., Janez Tivadar, Mateja Štuhec, Društvo Medena kraljica Slovenije, Čebelarsko društvo Ljutomer, Turistično kulturno društvo MAK Pristava, Franjo Bukovec in Enoteka.

Nekaj stojnic je sicer tokrat ostalo praznih, hitro pa je dež pregnal še tiste obiskovalce, ki so takrat prišli na trg. Sta pa tokratno tržnico obiskala Božiček in Dedek Mraz, ki sta vsem otrokom ter tudi ostalim podelila majhno pozornost.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno