Voznik očitno med vožnjo izgubil celoten izpušni sistem

V sredo zvečer je naš bralec med vožnjo na relaciji Šalinci - Krištanci na vozišču naletel na izpuh...

Prlekija-on.net, četrtek, 13. februar 2020 ob 09:45
Voznik je na cestišču naletel na izpuh

Voznik je na cestišču naletel na izpuh

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali 14 kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dva požara, povoženje divjadi in zasegli vozilo.

S področja kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali tatvino koles, dve tatvini denarnic, dve poškodovanji avtomobilskih pnevmatik, tatvino kosilnice, dve tatvini lesa in odkrili bankovec za 50 EVR in 10 EVR za katera se sumi, da sta ponarejena. Na območju Gornje Radgone je bilo obravnavano nasilje v družini in vlom v delavnico, na območju Lendave pa ponarejanje listin.

V Murski Soboti je bil obravnavan požar na živi meji iz cipres, v Iljaševcih pa ja gorel pomožni objekt.

Požar so pogasili gasilci iz PGD Iljaševci, Boreci, Vučja vas, Stara nova vas in Križevci pri Ljutomeru

V Iljaševcih požar zajel komoro za dimljenje in se razširil še na del ute


Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Lendave je bilo kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zaseženo vozilo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Gornji Petrovci in na pomurski avtocesti.

Voznik izgubil izpuh

V sredo zvečer pa nam je bralec sporočil, da je med vožnjo na relaciji Šalinci - Krištanci na vozišču naletel na izpuh. Kot je razvidno iz fotografije, je očitno nek voznik z vozila izgubil celoten izpušni sistem. Ob tem je bila še sreča, da kakšen voznik ni preko teh delov sredi cestišča zapeljal, saj bi lahko prišlo do nesreče.