V Ljutomeru zvenele pesmi v spomin na Oliverja Dragojevića

Najlepše Oliverjeve pesmi so tokrat prepevali Klapa Bonaca, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Goran Karan, Davor Radolfi, Petar Dragojević, Zorica Kondža, Jure Brkljača in Nuša Derenda v spremstvu Oliverjeve skupine Dupini

Prlekija-on.net, nedelja, 16. februar 2020 ob 00:444
Koncert v spomin na Oliverja Dragojevića

Koncert v spomin na Oliverja Dragojevića

V soboto, 15. februarja, je v športni dvorani ŠIC Ljutomer potekal koncert, na katerem so se spomnili na enega in edinega Oliverja Dragojevića, ki je po težki bolezni umrl 29. julija lani.

Oliver Dragojević

Oliver Dragojević zapel zaljubljencem


V teh dneh je minilo pet let od kar je Oliver na zadnje nastopil na Valentinovem koncertu v Ljutomeru. Najlepše Oliverjeve pesmi so tokrat prepevali Klapa Bonaca, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Goran Karan, Davor Radolfi, Petar Dragojević, Zorica Kondža, Jure Brkljača in Nuša Derenda v spremstvu Oliverjeve skupine Dupini, z njimi pa je Oliverjeve pesmi prepevala polna dvorana.

Tudi letos pa se je pred koncertom na kratko prestavila še Turistična skupnost Splitsko-dalmatinske regije, ki je pred pričetkom koncerta zavrtela predstavitveni film o Srednji Dalmaciji v slovenskem jeziku ter brezplačno delila turistično karto Srednje Dalmacije in turistični vodič v slovenskem jeziku.



Več v Družabno