V Ljutomeru zvenele pesmi v spomin na Oliverja Dragojevića

Najlepše Oliverjeve pesmi so tokrat prepevali Klapa Bonaca, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Goran Karan, Davor Radolfi, Petar Dragojević, Zorica Kondža, Jure Brkljača in Nuša Derenda v spremstvu Oliverjeve skupine Dupini

Prlekija-on.net, nedelja, 16. februar 2020 ob 00:444
Koncert v spomin na Oliverja Dragojevića

Koncert v spomin na Oliverja Dragojevića

V soboto, 15. februarja, je v športni dvorani ŠIC Ljutomer potekal koncert, na katerem so se spomnili na enega in edinega Oliverja Dragojevića, ki je po težki bolezni umrl 29. julija lani.

V teh dneh je minilo pet let od kar je Oliver na zadnje nastopil na Valentinovem koncertu v Ljutomeru. Najlepše Oliverjeve pesmi so tokrat prepevali Klapa Bonaca, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Goran Karan, Davor Radolfi, Petar Dragojević, Zorica Kondža, Jure Brkljača in Nuša Derenda v spremstvu Oliverjeve skupine Dupini, z njimi pa je Oliverjeve pesmi prepevala polna dvorana.

Tudi letos pa se je pred koncertom na kratko prestavila še Turistična skupnost Splitsko-dalmatinske regije, ki je pred pričetkom koncerta zavrtela predstavitveni film o Srednji Dalmaciji v slovenskem jeziku ter brezplačno delila turistično karto Srednje Dalmacije in turistični vodič v slovenskem jeziku.

Oliver Dragojević

Oliver Dragojević zapel zaljubljencem