V čelnem trčenju ena oseba umrla, poginilo je tudi večje število piščancev

V prometni nesreči sta čelno trčila voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega vozila za prevoz perutnine

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. februar 2020 ob 10:49
Cesta je trenutno zaprta

Cesta je trenutno zaprta

Iz PU Maribor so sporočili, da so v ponedeljek, ob 7.45 uri, bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Glavni cesti med Kidričevim in Slovensko Bistrico, izven naselja Cirkovce. V prometni nesreči sta čelno trčila voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega vozila za prevoz perutnine. Obe vozili sta po trčenju zapeljali z vozišča.

Gasilci so morali voznika osebnega avtomobila s tehničnim posegom rešiti iz vozila. Reševalci in zdravnica so mu na kraju nudili pomoč, vendar je ob 9.18 na kraju prometne nesreče umrl.

Na kraju je tudi večje število poginulih in ranjenih piščancev. Na vozilu jih je bilo naloženih okoli 3.000. O tem so obveščene pristojne službe.

52-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Kidričevega proti Pragerskemu, je med vožnjo zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v prednji del tovornega vozila, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 34-letni voznik. Voznik osebnega avtomobila je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju prometne nesreče.

Kidričevo, Slovenija. Kamion je u pitanju. Stariji šofér Cesta je zatvorena.

Objavil/a BHTruck dne Ponedeljek, 24. februar 2020


Več v Črna kronika