Vzpostavili bazo ponudnikov lokalne prehrane na območju LAS Prlekija

Ponudnike lokalne prehrane je mogoče iskati po bazi na na območju LAS Prlekija, ki obsega UE Ljutomer in Gornja Radgona

Prlekija-on.net, četrtek, 26. marec 2020 ob 22:02
Lokalni ponudniki domače prehrane na območju LAS Prlekija

Lokalni ponudniki domače prehrane na območju LAS Prlekija

Z željo, da vsem prebivalcem območja LAS Prlekija v času koronavirusa olajšajo dostop do informacij o lokalnih ponudnikih domače prehrane na območju LAS Prlekija (UE Ljutomer in UE Gornja Radgona), so na spletni strani www.viaprlekija.si vzpostavili prikaz vpisanih ponudnikov lokalne prehrane. Ponudnike je mogoče iskati, s klikom na gumb "Več informacij" ter tako pridobiti kontaktne podatke in razdaljo do posameznega ponudnika.

Dostopati je mogoče tudi preko telefona. Aplikacija VIA Prlekija združuje več kot 300 različnih ponudnikov in lokacij. S filtrom vsebin na vrhu je mogoče izbrati tudi ostale ponudnike, kot so na primer prenočišča, kulinarika, znamenitosti, društva in podobno.

Zemljevid lokalnih kmetij

Zemljevid lokalnih kmetij, kjer lahko dobite lokalno pridelano hrano


Vabijo vas, da omenjeno aplikacijo, spletno stran raziščete in pridobite informacije o ponudbi lokalno pridelane hrane in ostalih storitvah na območju LAS Prlekija.

Aplikacija omogoča objavo novic in informacij (fotografij, opisov) za posamezne ponudnike, zato vabijo vse ponudnike, ki bi želeli posodabljati svoj profil in dodati natančnejše opise, da se preko povezave Registriraj se prijavijo in tako preprosto urejajo svoje podatke, objavljajo novice, dodajajo fotografije.

"Prosimo, da nas ponudniki, ki bi želeli biti vključeni v aplikacijo in še niste vpisani, kontaktirate na info@viaprlekija.si oz. na tel. 069-667-414. Dobrodošli so tudi predlogi, ideje ali težave pri uporabi spletne strani. Z veseljem smo vam na voljo in pomagamo.

Aplikacija VIA Prlekija je nastala v okviru operacije Mreža grozdov prihodnosti z namenom uresničevanja ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Prlekija, sofinancirana iz sklada ESRR.

Naj vas virus ne prestraši pri oskrbovanju z lokalnimi pridelki, bodite zdravi," so še zapisali pri ekipi viaprlekija.si.