Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu zasegli že šesto vozilo

Ob tem je ves čas postopka vpil, da ima doma še več vozil in da bo z vožnjo vseeno nadaljeval z drugim vozilom. Izdali so mu tudi plačilni nalog in izrekli globo v višini 3.500 evrov.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. marec 2020 ob 11:534
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Rače so v nedeljo, 29. marca, ob 15.08, v naselju Morje pri Framu ustavljali 46-letnega voznika neregistriranega osebnega vozila znamke Renault Clio, ki je imel nameščeni registrski tablici, ki ne pripadata temu vozilu. Voznik je z vozilom nekaj časa bežal pred policisti, nato pa ustavil in skušal zbežati peš, a so ga policisti dohiteli in prijeli. Zaradi neupoštevanja ukazov so zoper njega uporabili prisilna sredstva, telesno silo in sredstva za vklepanje.

Ker so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in ker je odklonil preizkus alkoholiziranosti, so mu policisti vozilo zasegli. Ker je ves čas postopka vpil, da ima doma še več vozil in da bo z vožnjo vseeno nadaljeval z drugim vozilom, so ga policisti pridržali. V zadnjih štirih letih so policisti temu kršitelju zasegli že šest osebnih vozil, zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja bodo policisti zoper kršitelja podali obdolžilni predlog, zaradi ostalih kršitev pa so mu na kraju prekrška izdali plačilni nalog in izrekli globo v višini 3.500 evrov.



Več v Črna kronika