Tudi gospodinjstva v občini Ljutomer prejela zaščitne maske

Vsako gospodinjstvo v občini je prejelo po dve zaščitni maski, skupaj z navodili in voščilom ob prihajajočih praznikih ter pomembne kontakte v občini, če boste potrebovali pomoč in podporo

Prlekija-on.net, sobota, 11. april 2020 ob 23:25
Vsako gospodinjstvo je prejelo maske skupaj z voščilom in navodili

Vsako gospodinjstvo je prejelo maske skupaj z voščilom in navodili

Kot številne občine v tem času, je tudi Občina Ljutomer pristopila k reševanju težav pri oskrbi z zaščitnimi maskami. Delavci občinske uprave so tako v teh dneh pred prazniki zelo previdno in varno pakirali maske za vsako gospodinjstvo, v vrečke, ki jih je doniralo domače podjetje Makoter d.o.o.

Dodali so tudi navodila in voščilo ob prihajajočih praznikih ter pomembne kontakte v občini, če boste potrebovali pomoč in podporo. V vsa gospodinjstva so jih raznosili člani krajevnih skupnosti, kot njihov prostovoljni prispevek.

"Žal veste, da država ni zagotovila potrebne zaščitne opreme zato smo morali najprej zagotoviti opremo v Domu starejših občanov, kjer je žal prišlo do okužb, v Zdravstvenem domu, gasilcem, RK in službam, ki izvajajo za nas oskrbo. Zato ISKRENA HVALA VSEM ZA POTRPEŽLJIVOST IN RAZUMEVANJE ter seveda od srca iskrena hvala vsem za prostovoljno akcijo. Ponosna in hvaležna sem vsem," je ob tem zapisala županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba.

DRUŽBENO ODGOVORNA OBČINA Drage občanke, dragi občani, z mojimi sodelavci, kot naš prostovoljni prispevek, zelo...

Objavil/a Olga Karba dne Sreda, 08. april 2020


Več v Kultura in izobraževanje