Sprla sta se bivša partnerja, kršiteljici so izdali plačilni nalog

Ormoški policisti so ob 8.42 bili napoteni na kršitev javnega reda in miru

Prlekija-on.net, torek, 19. maj 2020 ob 10:04
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 19. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.42 so bili napoteni na kršitev javnega reda in miru. Ugotovili so, da je prišlo do spora med bivšima partnerjema. Zaradi kršitve javnega reda in miru, je bil kršiteljici izdan plačilni nalog.

Ob 19.20 so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 1.04 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo proti potrdilu odvzeto vozniško dovoljenje, zoper kršitelja pa bo na Okrajno sodišče podan predlog za uvedbo postopka o prekršku zaradi vožnje vozila v cestnem prometu pod vplivom alkohola.

Ob 20.23 uri so bili obveščeni o poškodbi osebnega avtomobila na parkirnem prostoru. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani voznik z neznanim vozilom zaradi nepravilnega premika poškodoval pravilno parkiran osebni avtomobil oškodovanca. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 05.07 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kat. In udeležbi divjadi. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25