Damjan iz Banovcev v šovu Ljubezen po domače našel svojo življenjsko sopotnico

Damjan je v šovu spoznal Barbaro, kjer sta se zaljubila in v kratkem pričakujeta prvega otroka

Prlekija-on.net, torek, 19. maj 2020 ob 20:27
Damjan Šalamun

Damjan Šalamun

Kot smo poročali že lani, je POP TV takrat objavil predstavitveno oddajo nove, 4. sezone Ljubezen po domače ter kandidate, ki so nato celo poletje čakali na pisma novih kandidatov in kandidatk. Tisti, ki so prejeli dovolj pisem oboževalcev, se bodo nato tudi predstavili v sami oddaji.

POP TV je tako predstavil deset kandidatov in kandidatk, med njimi je bil tudi 36-letni Damjan Šalamun iz Banovcev. Na uradni spletni strani je na vprašanje zakaj se je odločil sodelovati v šovu, odgovoril: "Enkrat sem že izpustil priložnost in mi je bilo žal ..." Tokrat priložnosti ni izpustil, v šovu je spoznal Barbaro Pastirk, kjer sta se zaljubila in v kratkem pričakujeta prvega otroka. Četrto sezono, v kateri se Damjan in Barbara spoznata, bomo sicer na POP TV lahko spremljali to jesen.

Damjan Šalamun, foto: Ana Gregorič

Damjan iz Banovcev v novi sezoni oddaje Ljubezen po domače


Otročka sta oba želela in ga tudi načrtovala

Za 24ur.com sta ob tem povedala, da sta si otročka oba želela in ga tudi načrtovala. Barbara je sicer že nastopala v tretji sezoni šova, ko se je prijavila za Miho Božiča, a kasneje spoznala, da to ni to.

Kot sta povedala za 24ur.com, sta test nosečnosti naredila skupaj, saj sta oba že sumila, da se nekaj dogaja. Ko sta izvedela, da je test pozitiven, sta se predvsem zamislila, kaj vse ju čaka, tako problemov kot veselja. "Mislim pa, da čez čas ugotoviš, da se za to živi," pa je ob tem povedal Damjan, ki je sicer čebelar. Med drugim smo ga na našem portalu predstavili pred leti v projektu Prleška mladina, ko smo predstavljali občino Veržej.

O imenih razmišljata in jih imata nekaj v ožjem izboru, v načrtu imata tudi otroško sobico, ki pa za enkrat še ni v izdelavi, sta dodala in povedala, da si želita imeti vsaj dva otroka. Glede starševstva pa je Damjan za 24ur.com povedal: "Mislim, da vsak starš poskuša biti najboljša verzija sebe ter vzgaja otroka po svojih najboljših močeh, kot se njemu zdi najboljše. Midva vsekakor strmiva k temu, da se bova trudila biti dobra starša."

Oba sta vesela, da sta izkusila sodelovanje v televizijskem šovu, kjer sta iskala ljubezen, spletla sta ogromno prijateljskih vezi in novih poznanstev. Oba sta vesela, da sta se prijavila, saj kot sta še povedala za 24ur.com, bi v vsakdanjem življenju bilo težko, da bi se kdaj spoznala in bila tu, kjer sta zdaj.

4. sezona bo na POP TV na sporedu letos jeseni, zbirajo pa tudi že prijave za novo sezono šova.

V načrtu je tudi otroška sobica, ki pa za enkrat še ni v izdelavi, sta dodala in povedala, da si želita imeti vsaj dva otroka.

Objavil/a 24ur.com dne Torek, 19. maj 2020


Več v Družabno