Voznik tovornega vozila zavijal na avtocesto, 31-letni motorist pripeljal pravilno in v trčenju umrl

Voznik tovornega vozila, državljan Srbije, je pripeljal iz smeri Radencev in zavijal levo na avtocesto v trenutku, ko se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 31-letni voznik motornega kolesa in trčil v tovorno vozilo

Prlekija-on.net, četrtek, 18. junij 2020 ob 18:22
Prometna nesreča se je zgodila v Vučji vasi

Prometna nesreča se je zgodila v Vučji vasi

Poročali smo že o prometni nesreči, ki se je okoli 16.30 zgodila v Vučji vasi. Iz PU Murska Sobota so sporočili, da so bili policisti danes ob 16.25 uri obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila izven naselja Vučja vas pri uvozu na avtocesto, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in motornega kolesa. Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznika motornega kolesa.

Cesta je na kraju bila zaprta več ur, obvoz je potekal po vzporedni cesti.

Prometna nesreča

Na uvozu na avtocesto trčila motorno kolo in tovorno vozilo


Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je voznik tovornega vozila, državljan Srbije, pripeljal iz smeri Radencev in zavijal levo na avtocesto v trenutku, ko se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 31-letni voznik motornega kolesa in trčil v tovorno vozilo. Voznik motornega kolesa je na kraju podlegel poškodbam.

Kraj prometne nesreče si je ogledal preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožne državne tožilke. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Pokojni udeleženec je letošnja četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25