Odigrali 2. krog Poletne lige v odbojki na mivki

V 15. sezoni poletne lige v odbojki na mivki sodeluje 14 ekip, ki so bile z naključnim žrebom razporejene v dve predtekmovalni skupini A in B s po 7 ekipami

Prlekija-on.net, sobota, 20. junij 2020 ob 08:58
2. krog Poletne lige v odbojki na mivki

2. krog Poletne lige v odbojki na mivki

Pod okriljem Športne zveze Ljutomer že 15. sezono poteka Poletna liga odbojke na mivki. Za nami sta dva odigrana kroga, vsaka ekipa pa se bo že to nedeljo ponovno borila za najboljšo uvrstitev v skupini. 2. krog Poletne lige Odbojke na mivki se je v nedeljo, 14. junija 2020, odvijal pri Mali Nedelji in v Banovcih.

V 15. sezoni poletne lige v odbojki na mivki sodeluje 14 ekip, ki so bile z naključnim žrebom razporejene v dve predtekmovalni skupini A in B s po 7 ekipami. V skupini igrajo ekipe po sistemu vsak z vsakim, dva kroga, na treh turnirjih. Istočasno se igrata dva turnirja, vsaka skupina igra na svoji lokaciji. Na finalni turnir se uvrstijo po štiri najboljše ekipe iz vsake skupine, ostale ekipe odigrajo zaključni turnir za mesta od 9 do 14. Zaključni turnirji se bodo odigrali na Letnem kopališču v Ljutomeru.

Ekipe v skupini A: Deca, ŠRD Kostanjevica II, ŠD Križevci, Mladi upi, ŠD Stanica, ŠRD Banovci in ŠD Radomerje.
Ekipe v skupini B: Kül, ŠD Cven, ŠD Pristava, Pürga team, OK Ljutomer, ŠRD Kostanjevica I in Spodnje Krapje.

Rezultati trenutne lestvice so tukaj.

Spodaj so foto utrinki iz 2. turnirja pri Mali Nedelji, kjer so turnir gostili člani odbojkarske sekcije ŠD Mala Nedelja.

Sara Munda
Foto: Ivan Trunk



Več v Šport