V kavarni Metropol se bo dogajalo!

Že nekaj let sami delajo domači sladoled, pred časom so začeli tudi z lastno proizvodnjo sladic in tortic, v soboto, 11. julija pa v kavarno prihaja eden in edini, vedno odličen in zabaven, Matjaž Javšnik!

Oglasno sporočilo, sreda, 24. junij 2020 ob 20:15
Kavarna Metropol Ljutomer

Kavarna Metropol Ljutomer

Le kdo še ne pozna verige kavarn Metropol, v katerih vas razvajajo z odličnimi kavicami ter ostalimi pijačami in so v Pomurju edini ponudnik, ki vas razvaja z odličnimi torticami iz Pohorske kavarne iz Maribora. Pred časom so začeli tudi z lastno proizvodnjo sladic in tortic, med drugim v ponudbi najdete kremšnite, ledeni veter in ostale okusne tortice.

Že nekaj let tudi sami delajo domači sladoled, pri katerem stremijo k boljšim sestavinam, bolj izrazitim okusom, ki ne vsebujejo nobenih barvil in so čim bolj naravni.

Letos, takoj po sproščanju ukrepov virusa, je kavarna Metropol v Ljutomeru postala franšiza, zato so se skupaj odločili, da se bodo za vse vas, trudili še bolj.

Razširili so ponudbo sladoleda, sladoledno vitrino postavili na vsem vidno mesto na terasi, da si lažje izberete svoj najljubši okus. V ponudbi imajo tudi ledeno kavo, sadno kupo, jagodno kupo in banana split.

Kot že veste, si v njihovi kavarni lahko naročite tudi različne priložnostne torte za vaša praznovanja. Za rojstne dneve, obhajila, birme in poroke... Vse informacije dobite v kavarni.

Gin tonic s sladkorno peno

Tudi ponudbo mešanih pijač in koktejlov so dodelali in popestrili. V ponudbi najdete klasiko, kot sta Cuba Libre in Mojito, zahtevnejše stranke in predvsem dame si lahko privoščijo Hudo Spritz ali Aperol Spritz in tudi za vse ostale se najde še kaj. Pravi hit je Roza Gin Tonic s sladkorno peno! Ja, prav ste slišali. Ko po sladkorni peni polijete tonic, se ta lepo stopi v kozarcu in pomeša s tekočino ter ustvari odličen sladki koktejl. Vsekakor ga morate poskusiti.

Matjaž Javšnik v kavarni Metropol

V soboto, 11. julija 2020 v kavarno Metropol v Ljutomer prihaja eden in edini, vedno odličen in zabaven, Matjaž Javšnik! Le kdo ga ne pozna? Vsi se ga spomnimo iz televizijske serije TV Dober dan in iz drugih različnih tv vsebin.

To bo vsekakor večer, ki ga ne smete zamuditi!

Po vseh teh »čudnih« časih bo ta večer prava poslastica, kajti ni človeka, ki v tem času ne bi rabil vsaj malo humorja ter se v prijetni družbi in ob kozarčku svoje najljubše pijače, ne bi želel vsaj malo nasmejati.

Ker je število vstopnic omejeno, so karte že v predprodaji v kavarni Metropol v Ljutomeru po predprodajni ceni 9,50 €, v primeru, da se do dne dogodka ne prodajo vse karte iz predprodaje, bo karto možno kupiti tudi na dan dogodka po ceni 12,00 €.

Doživite odličen večer v družbi svojih prijateljev in se skupaj nasmejte do solz.

V nedeljo, 12. julija dan palačink

Dan za Stand Up večerom si boste od 12.00 do 19.00 ure lahko v kavarni Metropol privoščili tudi domače klasične palačinke s čokoladnim ali marmeladnim nadevom, po ceni samo 0,99 €/kos.

V naslednjih dneh boste v vsako gospodinjstvo prejeli tudi kuponček za kavo po vaši izbiri za samo 0,60 € in kepico sladoleda za 1,00 € (namesto 1,20 €).

Hkrati bi se vam kolektiv kavarne Metropol Ljutomer rad zahvalil in rekel preprosto HVALA, da ste vsa ta leta, odkar je kavarna Metropol tudi v Ljutomeru, z njimi, da ste njihovi gostje, tudi, ko se jim vse skupaj malce ustavi, ko morate na svojo pijačo malce počakati. Vsekakor obljubljajo, da se bodo za VAS trudili še naprej, da bodo zelo radi prisluhnili vašim željam in predlogom in si zelo želijo, da se tudi v prihodnje oglasite pri njih.

Spremljajte jih tudi na Facebook strani Kavarna Metropol Ljutomer in jim sledite na Instagramu.



Več v Družabno