V Veščici pri Ljutomeru zaustavili voznika kombija, ki je prevažal 17 tujcev

Vozniku in dvema sostorilcema je bila odvzeta prostost in bodo privedeni k preiskovalnemu sodniku, tujci pa bodo po končanem postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Prlekija-on.net, sreda, 22. julij 2020 ob 08:45
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali devet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete sta bila obravnavana vloma v stanovanjski hiši v Ključarovcih in Pristavi, iz katerih pa neznani storilci, po do sedaj zbranih obvestilih, niso odtujili ničesar.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Zoper kršitelja z območja Lendave, ki se kljub opozorilom policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

V Veščici pri Ljutomeru je bil zaustavljen voznik kombija, tuj državljan, ki je prevažal 17 tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo. Vozniku in dvema sostorilcema je bila odvzeta prostost in bodo privedeni k preiskovalnemu sodniku, tujci pa bodo po končanem postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer.



Več v Črna kronika