Osebi pred prijetjem policije zbežali na njive s koruzo

Kljub iskanju oseb do sedaj še niso izsledili.

Prlekija-on.net, sreda, 29. julij 2020 ob 12:472
Osebi sta zbežali na njivo s koruzo

Osebi sta zbežali na njivo s koruzo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 28. julija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.30 so hrvaškim varnostnim organom vrnili pet državljanov Sirije, kateri so ponoči ilegalno vstopili v našo državo.

Ob 14.00 so v Središču ob Dravi prijeli tri državljane Maroka, kateri so ilegalno vstopili v našo državo. Po končanih postopkih bodo tujci vrnjeni nazaj v Republiko Hrvaško.

Ob 18.43 so bili obveščeni, da sta v Obrežu pri Dravi dve osebi zaradi visoke vode ostali ujeti na dravskem otoku. Osebi so na brežino pripeljali s čolnom gasilci PGD Ormož.

Obrežje Drave je v Središču ob Dravi priljubljeno kopališče

Kopalca ostala ujeta na sredini reke


Ob 20.33 so v Senešcih obravnavali povoženje divjadi s strani voznika osebnega avtomobila. Po ugotovljenih pogojih za udeležbo v prometu so od ogleda odstopili.

Ob 21.21 uri so v naselju Obrež zaznali dve osebi, za kateri je bilo sumiti, da sta neopravičeno vstopili v Republiko Slovenijo. Osebi sta se postopku oz. prijetju policije izognili na način, da sta zbežali na njive s koruzo. Kljub iskanju oseb do sedaj še niso izsledili.

Ob 22.20 uri so bili ponovno obveščeni o možnosti visokega vodostaja vode na Dravi.



Več v Črna kronika