Izkušnja Učnih delavnic v Mladinskem centru Prlekije

Po končanih učnih delavnicah je Marjana v Mladinskem centru Prlekije dobila zaposlitev

Prlekija-on.net, petek, 31. julij 2020 ob 08:27
Učne delavnice v Mladinskem centru Prlekije

Učne delavnice v Mladinskem centru Prlekije

Marjana Plohl je v Učne delavnice, projekt ZRSZ, ki ga izvajajo v Mladinskem centru Prlekije, prišla čisto neizkušena in ni vedela kaj sploh lahko od tega pričakuje. Ni poznala Mladinskega centra Prlekije in ni vedela niti komu je namenjen niti kaj se v njem vse dogaja. Prišla je zelo navdušena, polna pričakovanj in na lastno pobudo. V šestih mesecih trajanja učnih delavnic se je mnogo novega naučila. Med drugim so ji odprli facebook profil, naučila se je objavljati in iskati dogodke na internetu ter delati na »pametnem« telefonu. Niti trenutek ji ni bilo žal, da se je odločila in prišla v Učne delavnice v Mladinski center Prlekije.

Počuti se kot del družine in se vedno rada vrača. Ko je nastopila Učne delavnice je dobila kot mentorico Tamaro Brumen in koordinatorko Cvetko Jovičić. Ko je potrebovala pomoč ali nasvet ji je pomagala tudi Alenčica Studnička. Glavna zahvala za udeležbo v projektu Učne delavnice pa gre programsko - projektnemu vodji Rudiju Stegmüllerju. Omogočili so ji tudi udeležbo na seminarjih, kjer se je naučila veliko novega. Za nudenje te možnosti se vsem od srca zahvaljuje. Vesela je bila tudi, da je dobila možnost tudi imeti svoje delavnice. Prva delavnica je bila nepozabna z naslovom Valentinovi srčki. Zelo se je potrudila za vse svoje delavnice, še posebej za delavnico z naslovom Kaj mi pomeni družina.

Marjana vsem polaga na srce naj v Mladinski center Prlekije na Učne delavnice pride vsak, ki ima možnost saj se lahko marsikaj novega nauči in pridobi dodatne življenjske izkušnje. Po končanih učnih delavnicah je Marjana v Mladinskem centru Prlekije dobila zaposlitev in se za to priložnost vsem lepo zahvaljuje še posebej Rudiju Stegmüllerju, ki je najbolj za to zaslužen.

Alenčica Studnička
Foto: Tamara Brumen



Več v Kultura in izobraževanje