Nova ponudba zdravja v naši regiji

V Mensani 10. avgusta odpira vrata Mediwa, center za razvoj, rehabilitacijo in krepitev zdravja za vse generacije

Prlekija-on.net, sreda, 5. avgust 2020 ob 18:07
Mediwa center

Mediwa center

Murska Sobota je bogatejša za nov center z izredno pestro ponudbo raznovrstnih vadb, terapij in tudi delavnic o prehrani, telesni aktivnosti in prenatalnem obdobju. Mediwa, ki jo odpira Iva Weingerl, diplomirana fizioterapevtka, diplomirana sanitarna inženirka, magistrica dietetike, limfterapevtka in avtorizirana pripravnica pedokinetike®, bo združila strokovnost, raznovrstno ponudbo in prijaznost, vse to pa ponuja prav vsem generacijam.

V Mediwi - ta je v prvem nadstropju Mensane - bodo namreč uporabne in koristne vadbe ali pa samo informacije našli tisti od najmanjših pa do že zrelih nog. Mediwa je namenjena dojenčkom oziroma mamicam z dojenčki, pa ženskam v vseh obdobjih, hkrati pa prav vsem, ki imajo kake telesne težave; pa tudi tistim, ki jih še nimajo, a jih tudi ne želijo imeti. Tako bo Mediwa ponujala številne vadbe: od preventivnih vadb, takih za oblikovanje telesa, rehabilitacijskih, do specialnih, pa tudi relaksacijske vadbe. Te bodo tako preventivne kot kurativne, bodo pa individualne, pa tudi skupinske. V Mediwi bo možno najti tudi masaže, limfterapije, pa prehranske posvete in rehabilitacije ter terapije.

Iva Weingerl ob tem pravi, da je zdravje izjemno povezano s prehrano in gibanjem, zato je želela ljudem vse to ponuditi na enem mestu: »Na človeka je potrebno pogledati z vseh vidikov in ga celostno obravnavati. Potem so tu tudi rezultati in tisto, kar je najpomembneje - zdravi in srečni ljudje.« Poudarja, da v Mediwi kvantiteta, torej količina, nikoli ne bo imela prednosti, ampak bo na prvem mestu vedno kakovost: »Zato bodo vadbe v malih skupinah. Želim, da se ljudje dobro počutijo pri nas in gredo od nas srečnejši, kot so prišli

Več informacij o Mediwi in njeni ponudbi pa najdete na www.mediwa-center.si, pišete lahko na info@mediwa-center.si ali pa pokličete na 031 333 454.



Več v Gospodarstvo