V petek 2. obletnica Kavarne Gaš z akustičnim koncertom

Drugo obletnico kavarne bodo obeležili z akustičnim koncertom izvajalke Miryam

Oglasno sporočilo, četrtek, 6. avgust 2020 ob 13:50
Na akustičnem koncertu bo nastopila Miryam

Na akustičnem koncertu bo nastopila Miryam

Kljub omejitvam zaradi koronavirusa, bodo v Kavarni Gaš v Ljutomeru, v okrnjeni izvedbi pripravili drugo obletnico kavarne z akustičnim koncertom izvajalke Miryam. Dogodek bo v petek, 7. avgusta, od 20. ure naprej.

"Za sebe bi rekla, da imam staro dušo. Rada se izgubim v melodijah glasbe prejšnjega stoletja, zato se boste v petek za trenutek z mano vrnili v sedemdeseta, osemdeseta in devetdeseta leta. Slišali boste pesmi od Blondie, Princa, Michaela Jacksona, Queenov... Manjkalo pa ne bo niti melodij današnje glasbe. Skozi glasbo želim širiti svojo pozitivno energijo in vam za trenutek omogočiti, da pozabite na vsakdanje skrbi," je ob tem povedala mlada izvajalka Miryam.

Na akustičnem koncertu jo bo spremljal Urh Mlakar - UM, 23 letni rapper/glasbenik/igralec iz Ljubljane, ki je del dvojca UM & KUNA freestyle show, aktiven posojalec glasov risanim junakom ter glasbeni producent. Je avtor himne Pionirskega doma, večkratni moderator dogodkov po vsej Sloveniji ter gledališki improvizator. Od leta 2020 naprej deluje tudi kot kitarist pevke Miryam.

Vabljeni v petek, da skupaj proslavimo drugo obletnico in se s pozitivo spustimo v tretjo leto delovanja.

Še priporočilo: ker je število obiskovalcev omejeno in nimajo rezervacij miz, priporočajo, da pridete na njihovo povečano teraso čimprej in si zagotovite sedišce. Na voljo bodo tudi visoke mize oz stojišča za zamudnike.

Če danes ne veste kam, Miryam vabi v Kavarna Gaš Več ➡ https://p24.si/miryam-gaš

Objavil/a Prlekija-on.net dne Petek, 07. avgust 2020


Več v Družabno